Θέσεις Εργασίας για Ψυχολόγο, Κοιν. Λειτουργό, Εργοθεραπευτή κλπ στο Ιόνιο Παν/μιο - Αιτήσεις έως 16/7/2018 - Newseae.gr

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


Η Επιτροπή Ερευνών του Ιονίου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου «Υποστήριξη παρεμβάσεων κοινωνικής μέριμνας φοιτητών του Ιονίου Πανεπιστημίου» της Πράξης «Υποστήριξη παρεμβάσεων κοινωνικής μέριμνας φοιτητών του Ιονίου Πανεπιστημίου» με κωδικό ΟΠΣ 5010972 και Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή Ιωσήφ Παπαδάτο, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», σύμφωνα την από 87η/30-5-2018 απόφαση συνεδρίασης των μελών της προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 64, Ν. 4485/2017 που αντικατέστησε την ΚΥΑ 679/96.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ
Η Μονάδα Στήριξης και Συμβουλευτικής Φοιτητών του Ιονίου Πανεπιστημίου στοχεύει μέσω της λειτουργίας της να παρέχει ουσιαστική στήριξη σε φοιτητές προερχόμενους από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, η οποία θα αποτελέσει ουσιαστικό παράγοντα διευκόλυνσης των σπουδών τους, αντιμετωπίζοντας επί της ουσίας προβλήματα που παραδοσιακά συντελούν στην μικρή ή σημαντική επιμήκυνση των σπουδών και σε αρκετές περιπτώσεις στην εγκατάλειψή τους. Για την κάλυψη μεγάλου μέρους των ανωτέρω προβλημάτων, η Μονάδα θα υλοποιήσει μια σειρά από υπηρεσίες, κάθε μία κατηγορία εκ των οποίων εστιάζει σε κάποια συγκεκριμένη δράση / παρέμβαση υποστήριξης.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΚΟΙΝ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΟΘΕΡΑΘΕΥΤΗ ΚΛΠ 2018

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Αιτήσεις στην Γραμματεία της Επιτροπής Ερευνών του Ιονίου Πανεπιστημίου, Ι. Θεοτόκη 72, 49100 Κέρκυρα, το αργότερο μέχρι και τις 16 Ιουλίου 2018 και ώρα 14:00 (ημερομηνία παραλαβής από την υπηρεσία).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Καθηγητή Ιωσήφ Παπαδάτο, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ 2661087106

 

pdf

 

 

 

Δείτε εδώ την Αναλυτική Προκήρυξη


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!