• +30 2109319091
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Όροι Χρήσης

Η ιστοσελίδα "Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης" έχει ως σκοπό την πληροφόρηση του κοινού για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και την κοινωνία. Ωστόσο, η συγκεκριμένη σελίδα, αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη έναντι οποιουδήποτε, για ζημία που ενδέχεται να προκύψει, εξαιτίας της χρήσης των πληροφοριών ή των δεδομένων που περιέχονται στη παρούσα ιστοσελίδα, αλλά και στις ιστοσελίδες στις οποίες αυτή παραπέμπει, καθώς επίσης και εξαιτίας προβλημάτων λογισμικού ή άλλου είδους του πληροφοριακού συστήματος.

"Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης", αν και δεν εγγυάται την μη ύπαρξη σφαλμάτων ή τυπογραφικών λαθών στα κείμενα που περιέχονται στη παρούσα ιστοσελίδα, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια διόρθωσής τους, αμέσως μόλις υποπέσουν στην αντίληψή του.

Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας ή των δεδομένων και των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό είναι δυνατόν να μεταβληθεί, τροποποιηθεί ή συμπληρωθεί, οποτεδήποτε, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη σχετική ανακοίνωση. Οι πληροφορίες και τα δεδομένα που περιέχονται στην ιστοσελίδα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν, υπό τον όρο της γνωστοποίησης της πηγής από την οποία αντλήθηκαν. Απαγορεύεται ωστόσο, η με οποιοδήποτε τρόπο, χωρίς άδεια, αναπαραγωγή ή αναδημοσίευση, μερική ή ολική, των κειμένων των δικαστικών λειτουργών που περιέχονται στην ιστοσελίδα, καθώς και του καθ’ ύλην ευρετηρίου αποφάσεων, του δελτίου νομολογίας και του δελτίου νομολογιακής και βιβλιογραφικής ενημέρωσης, που αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της συγκεκριμένης σελίδας.

Η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας συνεπάγεται αυτομάτως την πλήρη αποδοχή των ανωτέρω όρων.

 

 

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • τηλέφωνο : 2109319091
  • email : popigeorgiou@yahoo.gr

Επισκεψιμότητα

Online από 22/3/2018

002244891
Online 10

Καιρός

Η σελίδα μας στο Facebook

Copyright Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!