Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης είναι γεγονός!

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι επισκέπτες,

Έχοντας ως βασική επιστημονική αρχή ότι η διαφορετικότητα αποτελεί δύναμη και δικαίωμα ζωής και φέροντας ως παρακαταθήκη την πολυετή εμπειρία μου στην Ειδική Αγωγή, έχω την χαρά και τιμή να σας παρουσιάσω την ιστοσελίδα μου Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (www.newseae.gr) που αναδεικνύει κατά κύριο λόγο θέματα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Είναι μια ιστοσελίδα που κυρίως θα δώσει την ευκαιρία έκφρασης εμπεριστατωμένων επιστημονικά απόψεων σχετικών με τις σημερινές εκπαιδευτικές πρακτικές που αφορούν τόσο μια εκπαίδευση εφ’ όρου ζωής των ΑμεΑ, όσο και την τυπική εκπαίδευση. Οι εξελίξεις στην προσβασιμότητα των ΑμεΑ στα εκπαιδευτικά, στα πολιτιστικά δρώμενα και στην καθημερινή ζωή θα παρουσιάζονται και θα διεκδικούνται διαρκώς.

Σημαντικό επίσης μέλημα είναι η παρουσίαση των κατακτήσεων και των διεκδικήσεων των εργαζομένων στο χώρο της Ειδικής Αγωγής που αποτελούν τις στυλοβάτες της Εκπαίδευσης και πιο συγκεκριμένα του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ), του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) και του Εκπαιδευτικού Προσωπικού (μονίμων και Αναπληρωτών). Με δυναμικό τρόπο θα υπερασπιστούμε τα δίκαια αιτήματα και τα εργασιακά δικαιώματα όλων των συναδέλφων.

Σημαντική αποστολή της ιστοσελίδας Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων των μαθητών με ειδικές ανάγκες και των οικογενειών τους και η άμβλυνση των αρνητικών στάσεων και προκαταλήψεων μέρους της κοινωνίας απέναντι τους. Θα σταθούμε επίσης αρωγοί στα άτομα με Αναπηρία στους φορείς τους και στις οργανώσεις τους.

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να προσφέρει άμεση ενημέρωση υψηλού επιπέδου και ελεύθερη εποικοδομητική διακίνηση ιδεών. Επίσης σκοπός μας είναι η ενεργή συμμετοχή στα δρώμενα της Ειδικής Αγωγής, η συμπαράσταση σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και η παράλληλη συνεισφορά μας στο κοινωνικό σύνολο.

Συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα αυτή μπορείτε να πληροφορηθείτε για θέματα που αφορούν την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, το έργο των ΣΜΕΑΕ και άλλων σχετικών φορέων, την αναπηρία, την επιστήμη, την κοινωνία τον πολιτισμό την εργασία, τη σχετική Νομοθεσία και ποικίλα άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Επιπλέον η παράθεση στην ιστοσελίδα χιλιάδων συνδέσμων θα σας κατευθύνει στην αναζήτηση χρήσιμων για εσάς πληροφοριών.

Σας ενημερώνω ότι η Σελίδα στο Facebook, Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης αποτελεί αναπόσπαστο και συμπληρωματικό μέρος του εγχειρήματος αυτής της ιστοσελίδας. Από εσάς αναμένω τις προτάσεις, τις σκέψεις, τις απόψεις, τις ιδέες και τα αιτήματά σας, για τη συνεχή βελτίωση της λειτουργίας της ιστοσελίδας, για την οποία οι παρεμβάσεις και τα μηνύματα σας αποτελούν τους καλύτερους οιωνούς για το μέλλον.

Σας Ευχαριστώ πολύ!

Πόπη Γ. Γεωργίου

Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
Ψυχολόγος


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!