Θέση Εργασίας για Κοινωνικό Λειτουργό στην ΕΠΑΨΥ, Χαλάνδρι. Αιτήσεις έως 20/6/2018 - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΕΠΑΨΥ 1 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 1/20717
Η Εταιρεία Περιφερικής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας - Ε.Π.Α.Ψ.Υ. ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόµου για την υλοποίηση του προγράµµατος «∆οµές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο και Παροχή Συσσιτίου ∆ήµου Χαλανδρίου» που εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020» (με κωδικό ΟΠΣ 5003539) και συγκεκριμένα:

    Κωδ. 101, ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικοί Λειτουργοί, ένα άτομο

Απαραίτητα δικαιολογητικά: Συμπληρωμένη Αίτηση, Ταυτότητα, Αντίστοιχος τίτλος σπουδών/ εκπαίδευσης, Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος (εφόσον απαιτείται), δικαιολογητικά απόδειξης εμπειρίας, πιστοποιητικά για τα λοιπά βαθμολογούμενα κριτήρια (Βεβαίωση ΟΑΕΔ ανεργίας πρόσφατη κλπ).
Δεν δίνονται τηλεφωνικώς διευκρινίσεις για την συμπλήρωση των αιτήσεων. Παρακαλούμε διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση & τα παραρτήματα. Ολόκληρη η ανακοίνωση και η αίτηση είναι αναρτημένες και στα δημοτικά καταστήματα του Δήμου Χαλανδρίου. Οι Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές σε κλειστό φάκελο, ταχυδρομικά ή αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο,  ώρες 10.00 με 12.00, στα Γραφεία του Φορέα, στην οδό Αμαρουσίου Χαλανδρίου 68, ΤΚ 15125, μέχρι 20 Ιουνίου 2018.

PDF 150.150

 

 

Δείτε εδώ την Αναλυτική Ανακοίνωση

 

 

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!