Θέσεις για Ωρομίσθιο Διδακτικό Προσωπικό στο Κέντρο Εκπαίδευσης ΠΑΛΑΣΚΑΣ. Αιτήσεις έως 24/6/2018 - www.newseae.gr

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΛΑΣΚΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ


 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
«Πρόσληψη με Επιλογή Ωρομίσθιου Διδακτικού Προσωπικού στο ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΛΑΣΚΑΣ (ΚΕ ΠΑΛΑΣΚΑΣ) για το Εκπαιδευτικό Έτος 2018 – 2019»
ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΛΑΣΚΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ
1.    Την πρόσληψη με επιλογή, Ωρομίσθιου Διδακτικού Προσωπικού στο Κέντρο Εκπαίδευσης ΠΑΛΑΣΚΑΣ (ΚΕ ΠΑΛΑΣΚΑΣ), με Σύμβαση Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου και Ωριαίας Αντιμισθίας για την εκπαιδευτική περίοδο 2018 – 2019.
2.   Τα διδασκόμενα μαθήματα, οι θέσεις των διδασκόντων καθώς και οι κατ΄ αντιστοιχία διδακτικές ώρες καθορίζονται, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΛΑΣΚΑΣ 2018 ΘΕΣΕΙΣ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Τα ελάχιστα απαιτούμενα ειδικά προσόντα των προς πρόσληψη διδασκόντων, ανά διδασκόμενο μάθημα ανωτέρω πίνακα, είναι τα ακόλουθα:
α. Για τη θέση με α/α 1: Διδακτορικός τίτλος (PhD) ή εναλλακτικά Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών (Master) Παιδαγωγικών Σπουδών με κατεύθυνση / ειδίκευση στην Εκπαίδευση Ενηλίκων / διά Βίου Μάθησης.
β. Για τη θέση με α/α 2: Διδακτορικός τίτλος (PhD) ή εναλλακτικά Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών (Master) Παιδαγωγικών Σπουδών με κατεύθυνση / ειδίκευση στην Εκπαίδευση Ενηλίκων / διά Βίου Μάθησης.
γ. Για τη θέση με α/α 3: Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών (Master) Παιδαγωγικών Σπουδών με κατεύθυνση πληροφορική στην εκπαίδευση / εκπαιδευτικές τεχνολογίες.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Υποδείγματα αιτήσεων – υπευθύνων δηλώσεων θα βρίσκονται ανηρτημένα και διαθέσιμα στους διαδικτυακό τόπο του ΠΝ (www.hellenicnavy.gr). και στο Γραφείο Ενημέρωσης Κοινού ΓΕΝ, Μεσογείων 227-231, Αθήνα (τηλ. 210-6598662).

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται με την κατάθεση αυτών αυτοπροσώπως απευθείας στο ΚΕ ΠΑΛΑΣΚΑΣ (Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά, Σκαραμαγκάς, Τ.Κ. 12400) ή με συστημένη επιστολή προς Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (Για το Κέντρο Εκπαίδευσης ΠΑΛΑΣΚΑΣ), Λεωφόρος Μεσογείων 229-231 (ΤΓΝ 1040), ΤΚ 15561, Χολαργός, Αθήνα, το αργότερο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας κατάθεσης που είναι η 24 Ιουνίου 2018, η οποία θα αποδεικνύεται από την ευανάγνωστη ημερομηνία σφραγίδας κρατικού ταχυδρομείου, θα είναι θεωρημένα – αριθμημένα και θα καταγράφονται σε σχετικό πίνακα.

Μετά την ημερομηνία αυτή κανένα έγγραφο δε θα γίνεται δεκτό.


PDF 130

 

Δείτε εδώ την Προκήρυξη

 

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!