Θέσεις Εργασίας για 3 Ψυχιάτρους, 1 Ψυχολόγο, 2 Κοιν. Λειτουργούς, 1 Νοσηλευτή, 7 Ειδ. Θεραπευτές, κλπ στο ΚΕΘΕΑ. - NEWSEAE.GR

ΚΕΘΕΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Το ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ (ΚΕΘΕΑ), Ν.Π.Ι.Δ. που παρέχει υπηρεσίες θεραπείας, πρόληψης, εκπαίδευσης και έρευνας στον τομέα της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων και στο οποίο ανήκουν τα Θεραπευτικά Προγράμματα (Θ.Π.) ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ KAI ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ, ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ, ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ - ΟΞΥΓΟΝΟ, ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ, ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, ΚΕΘΕΑ MOSAIC, ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ, ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ, ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ, ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών του :

1. επαναπροκηρύσσει θέσεις για δύο (2) Ψυχιάτρους, και ένα (1) Ειδικό Θεραπευτή με καθεστώς έκδοσης Δελτίου Απόδειξης Παροχής Υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, για χρονικό διάστημα έως ένα (1) έτος, σύμφωνα με την από 23.6.2017 Α.Π. : Α2β/Γ.Π. 31671 Απόφαση Υπουργού Υγείας,

2. προκηρύσσει θέσεις για ένα (1) Ψυχίατρο, ένα (1) Ψυχολόγο, ένα (1) Κοινωνικό Λειτουργό, δύο (2) Ειδικούς Θεραπευτές και ένα (1) Λογιστή με καθεστώς έκδοσης Δελτίου Απόδειξης Παροχής Υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, για χρονικό διάστημα έως δέκα (10) μήνες σύμφωνα με την από 12.3.2018 Α.Π. : Γ4β/Γ.Π. 2893 Απόφαση Υπουργού Υγείας, στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας με το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης για την λειτουργία της μονάδας «Παρέμβαση στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων για παροχή συμβουλευτικής σε εξαρτημένους πρόσφυγες και των οικογενειών τους καθώς και ανάπτυξη δράσεων πρόληψης αναφορικά με τις εξαρτήσεις»,

3. προκηρύσσει θέσεις για δύο (2) Κοινωνικούς Λειτουργούς, τέσσερις (4) Ειδικούς Θεραπευτές και ένα (1) Νοσηλευτή με καθεστώς έκδοσης Δελτίου Απόδειξης Παροχής Υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, για χρονικό διάστημα έως είκοσι (20) μήνες, σύμφωνα με την από 12.3.2018 Α.Π. : Γ4β/Γ.Π. 2897 Απόφαση Υπουργού Υγείας, στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας με την Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Αθηναίων και τον ΟΚΑΝΑ για την υλοποίηση του προγράμματος «Δίκτυο Άμεσης Παρέμβασης για Χρήστες Ουσιών»,

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ
για τα Θεραπευτικά Προγράμματα
ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ, ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ
Αναλυτικά, οι επαναπροκηρυσσόμενες θέσεις ανά Περιφέρεια, κατηγορία - ειδικότητα, έδρα θέσης, αριθμό θέσεων και κωδικό θέσεως, σύμφωνα με τους Πίνακες που ακολουθούν:

ΚΕΘΕΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 4ος 2018 Α

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ
για την λειτουργία της μονάδας «Παρέμβαση στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων για παροχή συμβουλευτικής σε εξαρτημένους πρόσφυγες και των οικογενειών τους καθώς και ανάπτυξη δράσεων πρόληψης αναφορικά με τις εξαρτήσεις»,
Αναλυτικά, οι θέσεις ανά κατηγορία - ειδικότητα, έδρα θέσης, αριθμό θέσεων και κωδικό θέσεως, σύμφωνα με τον Πίνακα Κατανομής Θέσεων που ακολουθεί:

ΚΕΘΕΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 4ος 2018 2 Β

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ για την υλοποίηση του προγράμματος «Δίκτυο Άμεσης Παρέμβασης για Χρήστες Ουσιών»
Αναλυτικά, οι θέσεις ανά κατηγορία - ειδικότητα, έδρα θέσης, αριθμό θέσεων και κωδικό θέσεως, σύμφωνα με τον Πίνακα Κατανομής Θέσεων που ακολουθεί:

ΚΕΘΕΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 4ος 2018 3

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα (γενικά και ειδικά) των επαναπροκηρυσσόμενων και προκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει:
Ι. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΚΕΘΕΑ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.kethea.gr).
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 12 Απριλίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 και λήγει στις 19 Απριλίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία και την ώρα της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΚΕΘΕΑ.
ΙΙ. Να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο ΚΕΘΕΑ στη διεύθυνση:

ΚΕΘΕΑ

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Κωδικός Θέσης (π.χ. ΨΥΧΤ-ΚΥΤ)
Σορβόλου 24, 116 36 Μετς , Αθήνα
σε φάκελο μεγέθους Α4, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά λήγει στις 23 Απριλίου 2018, ημέρα Δευτέρα. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής της κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για μία μόνο θέση. Η υποβολή υποψηφιότητας σε περισσότερες της μίας θέσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης, συνιστάται στους υποψηφίους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση, καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής.

Το ΚΕΘΕΑ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες.

Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Πρόσκληση και τη συμμετοχή σε αυτήν (δικαιολογητικά, τίτλοι σπουδών κ.λπ.) οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Ανάπτυξης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού τηλεφωνικά (2109241993-6,εσωτ. 267) εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 μέχρι 13:00 ή μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για τεχνικές και μόνο διευκρινίσεις σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Πληροφορικής τηλεφωνικά (2109241993-6,εσωτ. 266 ή 259) εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 μέχρι 15:00) ή μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και συμπληρώστε την αίτηση


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!