Θέσεις Εργασίας για 1 Συντονιστή Πεδίου (Κοινωνικό Επιστήμονα) και 1 Βοηθό Υλοποίησης Προγράμματος, στη Θεσσαλονίκη από την Κάριτα Ελλάς - NEWSEAE.GR

ΚΑΡΙΤΑ ΕΛΛΑΣ ΝΕΟ ΠΟΠΗΔύο προκηρύξεις από την Κάριτα Ελλάς που αφορούν μία θέση Υπεύθυνου Συντονιστή Πεδίου και μία θέση Βοηθού Υλοποίησης Προγράμματος, για την περιοχή της Θεσσαλονίκης.

1) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Η  ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΠΡ Ο Κ Η Ρ Υ Τ Τ Ε Ι

την πλήρωση μιας (1) θέσεως εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με πλήρη απασχόληση και με την ειδικότητα: «ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΠΕΔΙΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ - ΣΤΕΓΑΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), ο οποίος θα απασχοληθεί στο αναφερόμενο Φιλανθρωπικό Σωματείο με την επωνυμία «Κάριτας Ελλάς», στο παρακάτω περιγραφόμενο σε περίληψη Έργο το οποίο υλοποιείται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Τίτλος Έργου: «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ - ΣΤΕΓΑΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ / URBAN SHELTER PROJECT» (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

• Πανεπιστημιακός τίτλος σπουδών στον τομέα των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών ή σε συναφή κλάδο.
• Επιθυμητός ο μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στις κοινωνικές ή ανθρωπιστικές επιστήμες.
• Τουλάχιστον πέντε (5) έτη εργασιακής εμπειρίας, σε ρόλους ευθύνης διαχείρισης και οργάνωσης, συμπεριλαμβανομένων, τουλάχιστον, δύο (2) ετών σε ρόλο διαχείρισης ομάδας κρίσεων και/ή ομάδων έκτακτων αναγκών.
• Εμπειρία στην διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.
• Επαγγελματική εμπειρία στην υλοποίηση προγραμμάτων που αφορούν πρόσφυγες και αιτούντες. Εμπειρία σε πρόγραμμα στέγασης προσφύγων επιθυμητή.
• Εξοικείωση με το όραμα και την αποστολή της Κάριτας, συμπεριλαμβανομένης και της Κοινωνικής Διδασκαλίας της Καθολικής Εκκλησίας.
• Πολιτισμική ευαισθησία και άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες.
• Ικανότητα ανάληψης πρωτοβουλιών, ικανότητα οργάνωσης και εποπτείας, ικανότητα επίλυσης προβλημάτων σε καθημερινές καταστάσεις κρίσης.
• Ικανότητα για εργασία υπό πίεση.
• Ωριμότητα ώστε να διαχειριστεί κατάλληλα ευαίσθητες καταστάσεις και ικανότητα διαρκούς επαγγελματικής διαχείρισης συναισθημάτων.
• Ευχέρεια στα προγράμματα MS Office.
• Άριστη γνώση και δυνατότητα επικοινωνίας της Ελληνικής & Αγγλικής γλώσσας.
• Δυνατότητα για Ταξίδια: Ταξίδια/μετακίνηση σε περιοχές υλοποίησης των Προγραμμάτων μέσα και γύρω από την Θεσσαλονίκη.

 2) Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΙΤΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΟΗΘΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ - ΣΤΕΓΑΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ / URBAN SHELTER PROJECT» (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

H Κάριτας Ελλάς, Αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο, Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα και Μη Κυβερνητική Οργάνωση, που εδρεύει στην Αθήνα, στην οδό Καποδιστρίου 52, Πλατεία Βάθης,

 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Τ Τ Ε Ι
την πλήρωση μιας (1) θέσεως εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με πλήρη απασχόληση και με την ειδικότητα: «ΒΟΗΘΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ - ΣΤΕΓΑΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ), ο οποίος θα απασχοληθεί στο αναφερόμενο Φιλανθρωπικό Σωματείο με την επωνυμία «Κάριτας Ελλάς», στο παρακάτω περιγραφόμενο σε περίληψη Έργο το οποίο υλοποιείται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.
 1 Βοηθός Υλοποίησης Προγράμματος
,
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
- Επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών. Εμπειρία σε αντίστοιχη θέση θα συνεκτιμηθεί.
- Επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον 1 έτους με πρόσφυγες (κατά προτίμηση με διεθνείς οργανισμούς ή ΜΚΟ).
- Άριστη γνώση Αγγλικών
- Άριστη γνώση Προγραμμάτων ΜS Office κ.α.
- Άριστη ικανότητα επικοινωνίας.
- Υπευθυνότητα, Οργάνωση, Συστηματικότητα
- Κατανόηση της διάστασης του φύλου, της προστασίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
- Έγκυρη άδεια παραμονής και εργασίας στην Ελλάδα / Δυνατότητα κατά νόμο εργασία στην Ελλάδα.
- Επαρκής εργασιακή εμπειρία σε διεθνές περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένου του μοντέλου συνεργασίας μεταξύ των Οργανώσεων Κάριτας.
- Εμπειρία διαχείρισης ομάδων
- Εμπειρία εργασίας σε πολυπολιτισμικά πλαίσια.
- Ομαδική εργασία, διαπολιτισμική ευαισθησία, ευελιξία.
- Ικανότητα εργασίας σε ένα απαιτητικό περιβάλλον.
- Εξοικείωση με το όραμα και την αποστολή της Κάριτας, συμπεριλαμβανομένης και της Κοινωνικής Διδασκαλίας της Καθολικής Εκκλησίας.

Υποβολή Αίτησης υποψηφιότητας και άλλων δικαιολογητικών και για τις 2 θέσεις:

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν στη Γραμματεία της Κάριτας Ελλάς: α) Αίτηση, β) Συνοδευτική Επιστολή, γ) Πλήρες Βιογραφικό τους Σημείωμα στην ελληνική γλώσσα με την όποια προϋπηρεσία τους, σε επιμορφωτικά Σεμινάρια, την απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λ.π. και άλλα κατά την κρίση τους χρήσιμα βιογραφικά στοιχεία για την τεκμηρίωση των τυπικών τους προσόντων. Τα δικαιολογητικά αυτά μπορούν οι ενδιαφερόμενοι :
1.-Να τα υποβάλλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

α)με ένδειξη τον κωδικό της θέσης ΥΣΠ 04/2018 - Υπεύθυνος Συντονιστής Πεδίου Αστικού Καταλύματος για το «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ - ΣΤΕΓΑΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ / URBAN SHELTER PROJECT» (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

β) με ένδειξη τον κωδικό της θέσης ΒΥΠ 04/2018 - Βοηθός Υλοποίησης Προγράμματος για το «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ - ΣΤΕΓΑΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ / URBAN SHELTER PROJECT» (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

2.- Να τα ταχυδρομήσουν με συστημένο φάκελο ή με courier στη διεύθυνση: Κάριτας Ελλάς, Οδός Καποδιστρίου 52, 104 32 - Πλατεία Βάθης, Αθήνα, όπου πάνω στον φάκελο θα αναγράφεται η ένδειξη του κωδικού της θέσης ΒΥΠ 04/2018 - Βοηθός Υλοποίησης Προγράμματος για το «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ - ΣΤΕΓΑΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ / URBAN SHELTER PROJECT» (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) 4

3.- Να τα καταθέσουν αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο, γραπτώς, από αυτούς άτομο, στη Γραμματεία της Κάριτας Ελλάς, Οδός Καποδιστρίου 52, Πλατεία Βάθης, Αθήνα, κατά τις ώρες από 9 π.μ. έως 2 μ.μ. καθ’ όλες τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας.
Στην περίπτωση αποστολής του φακέλου ταχυδρομικώς ή με courier, το εμπρόθεσμο του περιεχομένου του (Αίτηση, Συνοδευτική επιστολή, Βιογραφικό σημείωμα και Φωτοτυπία του Δελτίου Ταυτότητας), κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής (ΕΛΤΑ - COURIER κ.λ.π.), ο οποίος, μετά από την αποσφράγισή του, επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Καταληκτική προθεσμία παραλαβής από τη Γραμματεία της Κάριτας Ελλάς των αιτήσεων και των αντίστοιχων δικαιολογητικών, για όλες τις περιπτώσεις που αναφέρονται στις παραπάνω παραγράφους 1, 2 και 3 «Υποβολή Αίτησης υποψηφιότητας και άλλων δικαιολογητικών», ορίζεται η Κυριακή 15 Απριλίου 2018.

Η Προκήρυξη για τον Υπεύθυνο Συντονιστή Πεδίου

Η Προκήρυξη για τον Βοηθό Υλοποίησης Προγράμματος

Η Αίτηση


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!