Θέσεις για Εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ06, ΠΕ11, ΠΕ78, ΠΕ82, ΠΕ86 στο Ναυτικό Λύκειο ΤΣΑΚΟΣ, Χίος. - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΤΣΑΚΟΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ

 

ΤΣΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Πρόσκληση εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επιθυμούντων να προσληφθούν ως προσωρινοί αναπληρωτές καθηγητές μειωμένου ωραρίου, στα εν Χίῳ εδρεύοντα εκπαιδευτήρια ναυτικών σπουδών υπό τον τίτλο «Τσάκος Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Ναυτικών Σπουδών -Tsakos Enhanced Education Nautical School (TEENS)», με έναρξη το σχολικό έτος 2018-19

Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΤΣΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ»

Προσκαλεί

Ενδιαφερόμενους Εκπαιδευτικούς των κλάδων ΠΕ01(ΘΕΟΛΟΓΟΙ), ΠΕ02(ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ), ΠΕ03(ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ), ΠΕ04(ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ), ΠΕ06(ΑΓΓΛΙΚΗΣ), ΠΕ11(ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ), ΠΕ78(ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ), ΠΕ82(ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ), ΠΕ86(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ), να υποβάλουν αίτηση για πρόσληψη με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), ως προσωρινοί αναπληρωτές καθηγητές μειωμένου ωραρίου ή ωρομίσθιοι, προκειμένου να καλύψουν αντίστοιχες λειτουργικές ανάγκες των υπό τον τίτλον «Τσάκος Ελληνικά Εκπαιδευτήρια Ναυτικών Σπουδών - Tsakos Enhanced Education Nautical School (TEENS)» εν Χίῳ εδρευόντων εκπαιδευτηρίων με έναρξη το σχολικό έτος 2018-19.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι:

1. Έλληνες πολίτες. Υπήκοοι χωρών εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση, θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον ένα (1) έτος από την απόκτησή της, κατά την τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων με την παρούσα απόφαση.
2. Βορειοηπειρώτες και ομογενείς που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο (Ν.Δ.3832/1958).
3. Πολίτες κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ν.2431/1996).

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

Έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης (γενικά)

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, Π Ε06, ΠΕ11 , ΠΕ78, ΠΕ82, ΠΕ86

Στο Παράρτημα I, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας, αναφέρονται αναλυτικά οι κλάδοι / ειδικότητες εκπαιδευτικών που έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης με την παρούσα πρόσκληση καθώς και τα πτυχία και τα λοιπά προσόντα που απαιτούνται για τους αντίστοιχους κλάδους/ειδικότητες.

Ανώτατο όριο ηλικίας των υποψηφίων ορίζεται το εξηκοστό έβδομο έτος (67ο) (αριθμ. 1959/2017 απόφαση ΣτΕ). Κατώτατο όριο ηλικίας ορίζεται το εικοστό πρώτο (21ο) έτος.

Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης:

1. Οι συνταξιούχοι από οποιονδήποτε φορέα και αν έχουν συνταξιοδοτηθεί, καθώς και οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί στους οποίους έχει επιβληθεί η ποινή της οριστικής παύσης (παρ. 5 άρθρο 9 του ν.3391/2005 και άρθρο 6 του ν.3255/2004).
2. Όσοι διώκονται ποινικά ή έχουν καταδικαστεί για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

Η Αίτηση υποβάλλεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη «Αίτηση πρόσληψης για τον εκπαιδευτικό κλάδο ΠΕ…..» συμπληρώνοντας αντίστοιχα τον κλάδο του κάθε ενδιαφερομένου/ης, από την ημερομηνία δημοσίευσης έως και 03-08-2018.

Η Αίτηση είναι απαραίτητο να συνοδεύεται από όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αυτά περιγράφονται στο Κεφάλαιο Γ ΄ του Μέρους Α΄ της παρούσας.

Μετά την διαδικασία επιλογής, οι επιτυχόντες/ούσες θα πρέπει να προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς στην διεύθυνση: Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος», Μ. Λιβανού 51, TK 82100, Χίος, τηλέφωνο πληροφοριών 22710 81970.

 

PDF 130

 

 

Δείτε εδώ την Αναλυτική Πρόσκληση

 

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!