Χριστούγεννα Αγάπης - Μεγάλη συναυλία για τη ΦΛΟΓΑ 21/12/2019 Αθήνα | NEWSEAE.GR

Χριστούγεννα Αγάπης ΦΛΟΓΑ

«Χριστούγεννα Αγάπης»
Μεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία για τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα»
Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 19:00,
στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών
Διοργάνωση: Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος

«Ένα ψηλό παράθυρο είναι το τραγούδι. Βλέπει στον δρόμο, βλέπει και στον ουρανό. Απ’ αυτό το παράθυρο κοιτάμε τον κόσμο». Γ. Ρίτσος.

Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, στα πλαίσια των μεγάλων πολιτιστικών του δράσεων αλληλεγγύης, διοργανώνει χριστουγεννιάτικη συναυλία με τίτλο: «Χριστούγεννα Αγάπης», το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο «Ι. Καποδίστριας», του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών (Ριζάρη 2, ΤΚ 106 75, Αθήνα).

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα», για την ενίσχυση του σπουδαίου ανθρωπιστικού του έργου.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα των:
Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού,
Περιφέρεια Αττικής,
Δήμος Αθηναίων,
Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και
Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Ε.Μ.Π.

Οι πολυβραβευμένες διεθνώς, Παιδική Χορωδία Δημήτρη Τυπάλδου και Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα “Νίνα Πατρικίδου” (Π.Ν.Σ.Ο.”Ν.Π.), η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, καθώς και η καταξιωμένη σοπράνο crossover Μάνια Βλαχογιάννη και ο πιανίστας Σπύρος Σουλαδάκης, σε μια μοναδική συναυλία με κάλαντα, χριστουγεννιάτικες και αγαπημένες μελωδίες από την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή, μας καλούν αυτά τα Χριστούγεννα να γίνουμε όλοι μια «αγκαλιά», για να κρατήσουμε ζωντανή τη ΦΛΟΓΑ της αγάπης για τους μικρούς μαχητές της ζωής.
Με τις υπέροχες συνθέσεις και τις μελωδικές φωνές τους οι συμμετέχοντες, στέλνουν μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς και μας καλούν να υποδεχθούμε τα Χριστούγεννα με αγάπη και μουσική, στηρίζοντας με τη συμμετοχή μας το σπουδαίο έργο της «Φλόγας»

Φιλική συμμετοχή παρουσίασης: Νίκος Βερλέκης, ηθοποιός.

Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Η Φλόγα των εθελοντών γονιών έχει αναδειχθεί μέσα από τις οργανωμένες δράσεις της, σε σημαντικό πυλώνα στήριξης για τη λειτουργία των Ογκολογικών Τμημάτων των Παιδιατρικών Νοσοκομείων και την αντιμετώπιση του καρκίνου της παιδικής ηλικίας. Εθελοντές γονείς, εθελοντές φίλοι σε μια αρμονική συνεργασία προς όφελος των παιδιών και της κοινωνίας. Οι στόχοι της Φλόγας ήταν δύσκολοι. Πέτυχε πολλούς από αυτούς, όπως βελτίωση της ιατρικής φροντίδας και των θεσμικών παροχών στις οικογένειες, ανέγερση και λειτουργία του Σπιτιού των παιδιών, Νοσηλεία στο σπίτι, Ακτινοθεραπευτικό τμήμα, Registry, οικονομική στήριξη των οικογενειών, ενημέρωση της κοινής γνώμης για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας για να διαλυθούν οι προκαταλήψεις. Πέρασαν χρόνια δύσκολα. Είχε να παλέψει με πολλά. Όμως δεν εγκατέλειψε. Παραμένει εδώ ακόμα πιο μάχιμη, ακόμα πιο δυνατή. Άλλοι, καινούργιοι στόχοι έχουν τεθεί κι αποτελούν πια προτεραιότητες. www.floga.org.gr

INFO:
Ημερομηνία - ώρα: Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 ώρα 19:00.(Τελευταία προσέλευση: 18:45)
Χώρος: Αμφιθέατρο Ι. Καποδίστριας Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, Ριζάρη 2, ΤΚ 106 75, Αθήνα.
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr online - τηλεφωνικά: 11876

Πληροφορίες:Γραμματεία Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος
Τηλέφωνο: 210 9514523, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!