Διάλεξη & Σεμινάριο για την Ψυχική Ασθένεια με την Ψυχαναλύτρια Βερονίκ Βορούζ 22- 23/2/2018 Αθήνα | Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

Veronique VoruzVeronique Voruz


Το Κέντρο Ψυχαναλυτικών Ερευνών της Αθήνας διοργανώνει Ανοιχτή διάλεξη της ψυχαλανύτριας Βερονίκ Βορούζ με θέμα:

Η ΨΥΧΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ ΒΙΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ την
Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, 7μμ στο αμφιθέατρο "ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ" Πνευματικό Κέντρο Δ. Αθηναίων (Ακαδημίας 50)

Η Βερονίκ Βορούζ είναι ψυχαναλύτρια, καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο του Leicester, μέλος της Σχολής του Φροϋδικού Αιτίου, της Νέας Λακανικής Σχολής και της Παγκόσμιας Εταιρείας Ψυχανάλυσης.

Το Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 10.30 – 17.00, θα διεξαχθεί κλειστό σεμινάριο από την Βερονίκ Βορούζ στον χώρο του Κέντρου Ψυχαναλυτικών Ερευνών, Ρεθύμνου 5, 1ος όροφος (κοντά στο Αρχαιολογικό Μουσείο).

Το ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ θα περιλαμβάνει:
- Θεωρητική εισήγηση με τίτλο «Η ενόρμηση στην αρχή και στο τέλος της αναλυτικής διαδικασίας»
- Κλινικό σεμινάριο, με παρουσίαση και συζήτηση δύο κλινικών περιπτώσεων. Το ένα εκ των δύο κλινικών περιπτώσεων είναι από την πρακτική της Β. Βορούζ.

Η συμμετοχή στο κλειστό σεμινάριο είναι 15 ευρώ. Το κλειστό σεμινάριο του Σαββάτου απευθύνεται σε επαγγελματίες της ψυχικής υγείας και σε φοιτητές αντίστοιχων κλάδων. Απαιτείται εγγραφή με μέηλ όπου θα αναγράφετε το όνομα σας και την επαγγελματική σας ιδιότητα. Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα του Κέντρου : www.centrerepsy.gr


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!