Με τα τραγούδια των μαθητών του ΕΕΕΕΚ Βόλου θα λήξει το 3ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού βιβλίου 29/4/2018 Βόλος - NEWSEAE.GR

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ ΒΟΛΟΣ ΕΕΕΕΚ ΒΌΛΟΥ29.04.2018

Τo πρωτοπόρο ΕΕΕΕΚ Βόλου μετά την κατάκτηση των τεσσάρων βραβείων στην εκστρατεία Free Mobility, συνεχίζει την καταπληκτική του πορεία και συμμετέχει στο 3ο Φεστιβάλ Παιδικού & Εφηβικού Βιβλίου Βόλου, με ομάδες μαθητών του στα εργαστήρια και στην τελετή λήξης την Κυριακή 29/04/2018 το απόγευμα με τα 3 τραγούδια των εκστρατειών του FREE MOBILITY(ΕΕΕΕΚ ΒΟΛΟΥ).

Οι ομάδες των μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου που συμμετείχαν στις εκστρατείες τα 3 τελευταία χρόνια θα είναι εκεί να κλείσουν το Φεστιβάλ με τα τραγούδια "ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ"... "ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΩ" & "ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ".

Τραγούδια σε στίχους του μουσικού του σχολείου Δημήτρη Τσακιρίδη, που θα συνοδεύσει τους μαθητές μας στο αρμόνιο. Τραγούδια με νόημα που κάθε χρόνο  χάρισαν και από ένα βραβείο στο σχολείο!!!

Οι μαθητές, η Διευθύντρια κα Φωτεινή Γρηγορίου και το Προσωπικό του  ΕΕΕΕΚ Βόλου σας περιμένουν με χαρά, στην τελετή λήξης του 3oυ Φεστιβάλ Παιδικού & Εφηβικού Βιβλίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας, την Κυριακή 29/04/2018, το απόγευμα για να τραγουδήσετε όλοι μαζί τα τραγούδια των παιδιών του σχολείου!

Τα Τραγούδια που θα ακουστούν:

Free Mobility ΕΕΕΕΚ Βόλου Τραγούδι ''Χαμόγελο''


Πρόσβαση Διεκδικώ Τραγούδι – ΕΕΕΕΚ Βόλου


Τουρισμός για όλους! FREEMOBILITY EEEEK Βόλου 2018


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!