Εκδήλωση για τη Μουσικοθεραπεία με την Πελίνα Ευαγγέλου 18/5/2018 Φεστιβάλ Πολιτισμού Αλίμου - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΛΙΜΟΥ ΠΕΛΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Πολιτισμού Αλίμου 2018, την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στις 19.00, θα διεξαχθεί εκδήλωση για τη Μουσικοθεραπεία με ομιλία από τη γνωστή μουσικοθεραπεύτρια Πελίνα Ευαγγέλου με θέμα: «Η συμβολή της Μουσικοθεραπείας και της Κοινωνικής Μουσικοθεραπείας στην ψυχική υγεία, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την κοινωνική ένταξη ατόμων με ήπιες ή σοβαρότερες δυσκολίες και αναπηρίες».

Χώρος διεξαγωγής: Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλίμου, Λεωφόρος Ιωνίας 96 Άλιμος.

Θα προβληθεί βιντεοσκοπημένο υλικό από συνεδρίες μουσικοθεραπείας και Συναυλίες Κοινωνικής Μουσικοθεραπείας και στη συνέχεια θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ "Όταν αρχίζει το τραγούδι", Α’ βραβείο Φεστιβάλ Δράμας 2014, διάρκεια 8’, σε σκηνοθεσία Γιάννη Πόθου.

Η Πελίνα Ευαγγέλου είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Συλλόγου Πτυχιούχων Επαγγελματιών Μουσικοθεραπευτών, Υπεύθυνη μουσικοθεραπεύτρια του Τομέα Μουσικοθεραπείας στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας, του Κέντρου Ημέρας του Πανελληνίου Συλλόγου ''Aμυμώνη'', του Ινστιτούτου Μουσικοθεραπείας και Κοινωνικής Μουσικοθεραπείας της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ''ΕΔΡΑ'', Δημιουργός του μουσικού συνόλου ''Ονειρέματα''.κ.α.

Το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Πολιτισμού Αλίμου

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΛΙΜΟΥ Α

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΛΙΜΟΥ 2 Α

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΛΙΜΟΥ 3 Α

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!