''Μαγειρική για όλους'' του Easy Cooking Erasmus+ 24/6/2019 Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο | NEWSEAE.GR

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, 17:30 με 20:30, θα γίνει η εκδήλωση για την ολοκλήρωση του προγράμματος του ERASMUS+ "EASY COOKING" στο Αμφιθέατρο Χαροκόπειου Πανεπιστημίου (Ελευθερίου Βενιζέλου 70, Καλλιθέα, 176 76).

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από το Εργαστήριο Ειδικής Αγωγής Μαργαρίτα (Ελλάδα), Ε.ΨΥ.ΜΕ., (Ελλάδα) Οργάνωση Γη, (Ελλάδα) Χαροκὀπειο Πανεπιστήμιο (Ελλάδα), ARCIL, ( Πορτογαλία) Fundacio Ramon Noguera ( Ισπανία), Orchardville ( Η.Β.).

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση του προγράμματος, του βιβλίου μαγειρικής και του εγχειριδίου του εκπαιδευτή ενώ παράλληλα θα μοιραστούμε και τις εμπειρίες μας από όλη την διάρκεια του έργου. Μετά το τέλος των παρουσιάσεων (20:30) ακολουθεί δείπνο για να φάμε και να γνωριστούμε καλύτερα!

Το EASY COOKING είναι ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα, χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, για την ανάπτυξη ενός βιβλίου Μαγειρικής για σπουδαστές με Νοητική Αναπηρία.

Με μια ομάδα επίδοξων σεφ με νοητική αναπηρία και τους εκπαιδευτές τους μαγειρέψαμε και καλλιεργήσαμε φρέσκα προιόντα προκειμένου να φτιαχτεί ένα βιβλίο συνταγών με εύκολες και λαχταριστές συνταγές από την Ελλάδα, την Ισπανία, την Πορτογαλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πληροφορίες: τηλ. 21 0613 3481


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!