6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου 2019 11-13/4/2019 Βόλος | NEWSEAE.GR

 ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΒΟΛΟΣ

Η Επιστημονική Εταιρεία «Διαθεματικό, Διαπολιτισμικό Ραδιόφωνο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας με το διακριτικό τίτλο: European School Radio, το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο», το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο (Ε.Κ.) Βόλου και το 7ο Γυμνάσιο Βόλου συνδιοργανώνουν το 6ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου 2019 από τις 11 έως τις 13 Απριλίου 2019 στον Βόλο.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Βόλου () και του 7ου Γυμνασίου Βόλου ().

Το Φεστιβάλ είναι μια τριήμερη εκδήλωση που απευθύνεται στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελλάδας και της Κύπρου.

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ είναι και η Τελετή Βράβευσης του Διαγωνισμού Ραδιοφωνικού Μηνύματος & Τραγουδιού με τίτλο: «Καν’ το ν’ακουστεί 2019»  με θέμα «Η φωνή μας, ασπίδα στα λόγια του μίσους» που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού (Μελισσιάτικα, Ν. Ιωνίας Μαγνησίας, Βόλος 38001).

Διοργανώνεται με την υποστήριξη της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Ελλάδας και του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Κύπρου, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, της Περιφερειακής Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, του Δήμου Βόλου, της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού  και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βόλου.

Στην εκδήλωση αναμένεται να συμμετάσχουν 1118 μαθητές από 50 σχολεία της χώρας, και μεταξύ αυτών ειδικά σχολεία.

 ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΑΚΚΟΊΝΩΣΗ


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!