Ημιμαραθώνιος της Αθήνας 2019 Μαζί με τη Σχεδία 17/3/2019 | Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

 ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2019Σκίτσο: Μιχάλης Κουντούρης

Η «σχεδία» είναι το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου, όπως συμβαίνει με όλα τα περιοδικά δρόμου του κόσμου, δεν πωλείται στα συνήθη σημεία διάθεσης Τύπου, όπως περίπτερα, αλλά αποκλειστικά και μόνο στους δρόμους της πόλης από διαπιστευμένους πωλητές.

Οι πωλητές προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικά πληθυσμιακές ομάδες: άστεγοι, άνεργοι και γενικώς άνθρωποι που αποδεδειγμένα ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. 

Από την τιμή πώλησης του περιοδικού (4,00€), το 67,5% (δηλαδή τα 2,70€) αφορούν απευθείας τον ίδιο τον πωλητή (ποσό που περιλαμβάνει το απευθείας έσοδο, 2,06€, για τον άνθρωπο-διανομέα και 0,64€ παρακράτηση φόρου και χαρτόσημο (20%+3,6%).

Με άλλα λόγια, ως πωλητής αγοράζει το περιοδικό 1,94 ευρώ και το πουλάει 4,00 ευρώ, κρατώντας τη διαφορά ως έσοδό του. Αποτελεί μια ξεχωριστή ευκαιρία να εξασφαλίσουν ένα ελάχιστο, αξιοπρεπές εισόδημα, αλλά και μέσο απεγκλωβισμού από το φαύλο κύκλο της κοινωνικής απομόνωσης και του αποκλεισμού. Αποτελεί επίσης ένα επιπλέον κίνητρο να ξαναχτίσουν τις ζωές τους.

Όπως είναι γνωστό, ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας θα γίνει την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019.

Όσοι επιθυμούν να τρέξουν με την ομάδα ειδικών αποστολών της «σχεδίας» και να ενισχύσουν το έργο της, μπορούν να κλείσουν θέσεις επικοινωνώντας με τα τηλέφωνα:

213 023 1220, 210 3314310

ή το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

έως την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 το μεσημέρι.


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!