Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ | Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

 ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΟΤΩΧΡΟΝΙΑΣ


Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018 στις 6:15 μ.μ. – 2 π.μ.

Το ΚΠΙΣΝ περιμένει να καλωσορίσει τους επισκέπτες του και αυτή την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, που θα απολαύσουν μια Μαγική Νύχτα!

H βραδιά ξεκινά με τη μετάδοση της παραδοσιακής συναυλίας της Φιλαρμονικής του Βερολίνου, συνεχίζει με μια μοναδική live εμφάνιση του Mario Biondi στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, ενώ αμέσως μετά η δράση μεταφέρεται στην Αγορά με πολλή μουσική, πατινάζ και ένα φαντασμαγορικό show πυροτεχνημάτων για να καλωσορίσουμε το 2019.

Στα πρώτα λεπτά του νέου έτους θα δοθεί το σήμα για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, το καθιερωμένο πλέον SNF RUN, ενώ παράλληλα ένα μεγάλο πάρτι θα ξεκινήσει με τον Huey Morgan των Fun Lovin' Criminals σε ένα ειδικό DJ set.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Παραμονής Πρωτοχρονιάς

• Ζωντανή μετάδοση της συναυλίας της Φιλαρμονικής του Βερολίνου
Δευτέρα / 31 Δεκεμβρίου / 2018, 18.15

Μια από τις παραδόσεις της παραμονής της πρωτοχρονιάς, τη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Βερολίνου, τιμά το ΚΠΙΣΝ μεταδίδοντάς την ζωντανά σε υψηλή ευκρίνεια.

Στη φετινή συναυλία, την ορχήστρα διευθύνει ο Daniel Barenboim, o οποίος πρωτοεμφανίστηκε με την Φιλαρμονική του Βερολίνου στις 12 Ιουνίου του 1964 ως σολίστας. Για την φετινή συναυλία, ο Daniel Barenboim έχει επιλέξει μουσική του Ραβέλ και του Μότσαρτ, ξεκινώντας με το εορταστικό κοντσέρτο για πιάνο σε Ρε μείζονα Κ. 537 του τελευταίου, και κλείνοντας με το θρυλικό κρεσέντο του Μπολερό.

Πρόγραμμα:

Wolfgang Amadeus Mozart, Kοντσέρτο αριθ. 26 για Πιάνο και Ορχήστρα σε Ρε μείζονα, KV 537 "Της Στέψης", Daniel Barenboim, πιάνο

Maurice Ravel, Rapsodie espagnole

Maurice Ravel, Alborada del gracioso

Maurice Ravel, Pavane pour une infante défunte (ορχηστρική εκδοχή)

Maurice Ravel, Boléro

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή εδώ.

Μετά την έναρξη η είσοδος θα είναι δυνατή μόνο σε περίπτωση διαλείμματος ή παύσης.

Για παιδιά 6 ετών και πάνω

• Mario Biondi live

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018, 22:15 ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Την τελευταία νύχτα του χρόνου το ΚΠΙΣΝ υποδέχεται τον Ιταλό τραγουδιστή της soul - jazz Mario Biondi που με τη βαθιά και χαρακτηριστική φωνή του και τη μοναδική σκηνική του παρουσία θα συναρπάσει το κοινό τραγουδώντας μελωδίες στα αγγλικά και στα ιταλικά.

Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.

• SNF RUN: 2019 FIRST RUN
Δευτέρα / 31 Δεκεμβρίου / 2018

Λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου καλωσορίζουμε το 2019 τρέχοντας στον αγώνα δρόμου SNF RUN: 2019 FIRST RUN, γύρω από το Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

To Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) διοργανώνει τον αγώνα, υπό τη διοργανωτική επίβλεψη της ΑMKE «Αναγέννηση & Πρόοδος», και καλύπτει εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα της διοργάνωσης. Για πρώτη φορά ο φετινός αγώνας καλεί τους δρομείς να ενώσουν τις δυνάμεις τους, και με τη συνεισφορά του ΙΣΝ, να μετατρέψουν τη συμμετοχή τους σε ένα Πρωτοχρονιάτικο δώρο προς τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Με την συνεισφορά του ΙΣΝ, το ποσό που θα συγκεντρωθεί από το συμβολικό κόστος συμμετοχής θα τριπλασιαστεί, και θα διατεθεί σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που αφιερώνουν το έργο τους στην προστασία και προάσπιση των παιδιών.

Οι οργανισμοί που θα ενισχυθούν στον φετινό αγώνα είναι: η Αμυμώνη, η ΕΛΕΠΑΠ, και η Φλόγα.

Ελάχιστο ποσό συνεισφοράς: €5

ΕΣΠΛΑΝΑΔΑ

Ο αγώνας διοργανώνεται και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Stavros Niarchos Foundation, υπό την επίβλεψη της ΑMKE Αναγέννηση & Πρόοδος.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ: http://bit.ly/2RHbBUp

Για την ευκολότερη πρόσβαση του κοινού, το μικρό ιδιωτικό λεωφορείο (shuttle bus) του ΚΠΙΣΝ ξεκινά από το Σύνταγμα, κάνει στάση στον σταθμό Συγγρού - Φιξ και καταλήγει στην Νότια πλευρά του Καναλιού του ΚΠΙΣΝ και αντίστροφα. Τα δρομολόγιά του πραγματοποιούνται 30 λεπτά πριν την έναρξη και 30 λεπτά μετά τη λήξη κάθε εκδήλωσης. Η υπηρεσία shuttle bus είναι προσβάσιμη από επισκέπτες με αμαξίδιο κατόπιν συνεννόησης. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι επισκέπτες με αμαξίδιο που επιθυμούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας παρακαλούνται να ενημερώσουν εν ευθέτω χρόνω, τηλεφωνικά στο 216 8091000 για το δρομολόγιο στο οποίο επιθυμούν να επιβιβαστούν, σύμφωνα με το πρόγραμμα δρομολογίων.

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα σημεία εστίασης του ΚΠΙΣΝ θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 03.00 το πρωί.


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!