Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά στον Παντοκαφενέ, 27/10/2018, Π. Φάληρο | Newseae.gr

ΠΑΝΤΟΚΑΦΕΝΕΣ Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ

Το εναλλακτικό κοινωνικό καφενείο Παντοκαφενές, το οποίο απασχολεί άτομα με ειδικές ανάγκες, και βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, διοργανώνει το Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018 στις 11 π.μ. – 1 μ.μ., πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά 4-9 ετών, με θέμα: Η βαλίτσα του Φθινοπώρου.

Είναι η εποχή που ανεβοκατεβάζουμε ρούχα στα πατάρια και ετοιμαζόμαστε για το χειμώνα. Σιγά σιγά φεύγουν τα κοντομάνικα μπλουζάκια και στη μικρή μας βαλίτσα εκδρομής πρέπει να πλέον να μπουν...φθινοπωρινές συνήθειες. Τι χωράει λοιπόν μέσα σε μια φθινοπωρινή βαλίτσα; Και τι θα μπει κάτω από την ομπρέλα μας για να είμαστε έτοιμοι για όλα;

Φτιάχνουμε ένα φθινοπωρινό οδηγό ώστε να ενημερώσουμε τους φίλους μας και να μην ξεχνάμε κι εμείς τα μυστικά του φθινοπώρου!

Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι 4€/παιδί

Κρατήσεις: 210 9887371

Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης στηρίζουν τους σκοπούς και τις δράσεις του εναλλακτικού, κοινωνικού Παντοπωλείου-καφενείου ''Παντοκαφενές'' και πάνω από όλα στηρίζουν τους εργαζόμενους του, τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τα δικαιώματα τους στην εργασία, την επαγγελματική τους αποκατάσταση και την πλήρη συμμετοχή και ένταξη τους στην κοινωνία!

Παντοκαφενές

Πικροδάφνης 42 και Μετσόβου 175 63 Παλαιό Φάληρο

Τηλ. 21 0988 7371


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!