Παγκόσμιο Συνέδριο Ειδικής Αγωγής και Γνωστικής Ψυχολογίας 7-8/9/2018 Χανιά - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

Learning Disabilities Worldwide

Στις 7 & 8 Σεπτεμβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, το Παγκόσμιο Συνέδριο Ειδικής Αγωγής και Γνωστικής Ψυχολογίας με θέμα: ''The Turbulent Times: Confronting Challenges, in Emerging Adulthood. New, Creative and Innovative ideas'' του διεθνή οργανισμού Learning Disabilities Worldwide, που ασχολείται με τις μαθησιακές δυσκολίες (LD) και άλλες σχετικές διαταραχές και με έδρα τις ΗΠΑ.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι), Ακτή Ενώσεως και Πλατεία Κατεχάκη 73132 Χανιά.

Εισηγήτριες θα είναι:

η Καθήγητρια Ειδικής Αγωγής και Μαθησιακών Δυσκολιών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Δρ. Σουσάνα Παντελιάδου και

η Kαθηγήτρια Ειδικής Αγωγής από το Πανεπιστήμιο του Χιούστον στις ΗΠΑ Dr. Kristi Santi.

Η οργανωτική επιτροπή και οι συνδιογρανωτές του συνεδρίου προσκαλούν όλους τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, ιδιώτικούς επαγγελματἰες και Καθηγητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο να υποβάλλουν την αίτηση ή την εργασία τους, σε θέματα που αφορούν την Ειδική Αγωγή και τη Γνωστική Ψυχολογία, στον αντίστοιχο σύνδεσμο.

Η τελική παράταση υποβολής περιλήψεων είναι στις 25 Αυγούστου 2018.

Εγγραφή στο Συνέδριο εδώ

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή περιλήψεων είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Οργανισμού: https://www.ldworldwide.org/


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!