5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φιλοσοφίας της Επιστήμης 29/11 - 1/12/2018 Αθήνα | Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φιλοσοφίας της Επιστήμης

 

Ο Τομέας Φιλοσοφίας και Θεωρίας της Επιστήμης και της Τεχνολογίας του Τμήματος Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης οργανώνει το ''5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φιλοσοφίας της Επιστήμης'' στις 29 Νοεμβρίου — 1 Δεκεμβρίου 2018, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στις αίθουσες διδασκαλίας του Τμήματος Ι.Φ.Ε. στην Πανεπιστημιούπολη  Ζωγράφου (Ούλαφ Πάλμε, 15772 Αθήνα, Άνω Ιλίσια).

Στις θεματικές ενότητες του Συνεδρίου εμπίπτουν όλες οι περιοχές της φιλοσοφίας των επιστημών (γενική φιλοσοφία της επιστήμης και φιλοσοφία ειδικών επιστημών), καθώς και περιοχές της φιλοσοφίας (μεταφυσική, γνωσιολογία, ηθική, φιλοσοφία της γλώσσας, φιλοσοφία του νου, ιστορία της φιλοσοφίας, πολιτική φιλοσοφία, ψυχολογία) στο βαθμό που οι ανακοινώσεις σχετίζονται με θέματα που αφορούν την επιστήμη.

Το Συνέδριο, περιλαμβάνει εισηγήσεις και συμπόσια και είναι ανοικτό σε όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής και ερευνητικής κοινότητας, σε υποψήφιους/ες διδάκτορες και μεταπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες.

Η γλώσσα του Συνεδρίου είναι η ελληνική

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στον χώρο του Συνεδρίου θα λειτουργεί Γραμματεία, όπου οι σύνεδροι θα εγγράφονται.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ιστοσελίδα Συνεδρίου


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!