7o Eυρωπαϊκό Συνέδριο ΙCEVI Europe για την Ψυχολογία και την Αναπηρία 'Ορασης 1-2/11/2018 Θεσσαλονίκη - NEWSEAE.GR

ICEVI NEWSEAE.GR

To Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, σε συνεργασία με το International Council for Education of People with Visual Impairment (ΙCEVI), και το European Network for Psychologists and Related Professions Working in the Field of Visual Impairment (ENPVI), διοργανώνουν και σας προσκαλούν στο 7ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Ψυχολογία και την Αναπηρία 'Ορασης, με θέμα: «Diversity in many ways».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 1 -2 Νοεμβρίου 2018, στη Θεσσαλονίκη στο Mediterranean Palace Hotel, Σαλαμίνος 3 Θεσσαλονίκη.

Κόστος συμμετοχής 100€.

Η γλώσσα του συνεδρίου θα είναι η αγγλική.

Το συνέδριο είναι αφιερωμένο στην ψυχολογία και στα άτομα με αναπηρία όρασης.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να φέρει σε επαφή ακαδημαϊκούς, ψυχολόγους , κοινωνικούς λειτουργούς, συμβούλους, ειδικούς παιδαγωγούς , δασκάλους και άλλους επαγγελματίες του χώρου, ώστε να μοιραστούν και να συζητήσουν θεωρητικά και πρακτικά ζητήματα για την ψυχολογία, τη συμβουλευτική, την εκπαίδευση και αποκατάσταση των ατόμων με προβλήματα όρασης όλων των ηλικιών.

Βασικές θεματικές του συνεδρίου είναι οι τρόποι με τους οποίους οι επαγγελματίες μπορούν να συμβάλουν στην προαγωγή της αξιοπρέπειας για τα άτομα με προβλήματα όρασης ,οι διαφορές ανάμεσα στα εθνικά συστήματα καθώς και τα ζητήματα που προκύπτουν κατά τη διαδικασία της ψυχολογικής εκτίμησης.

Πρόγραμμα Συνεδρίου

Περισσότερες πληροφορίες,

2310 830095 εσωτερικό 114 κα Αθανασιάδου

2310830095 εσωτερικό 231 κα Κορογιάννου


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!