Δωρεάν Ετήσιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ψυχική Υγεία Παιδιών & Εφήβων» 2018-2019 Σισμανόγλειο | Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ENFANT

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων»

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υνείας

Το Τμήμα Ψυχιατρικής Παιδιών και Εφήβων του Σισμανογλείου Γενικού Νοσοκομείου Αττικής, από την έναρξη της λειτουργίας του οργανώνει και υλοποιεί εκπαιδευτικές και επιστημονικές δράσεις.

Οπως κάθε έτος λοιπόν έτσι και φέτος πραγματοποιείται το ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για θέματα ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων 2018-2019, με ομιλητές υψηλού επιστημονικού κύρους

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ειδικευόμενους παιδοψυχιάτρους σε επαγγελματίες εργαζόμενους και μη, στην ψυχική και τη δημόσια υγεία (ιατρούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, εκπαιδευτικούς, έργο θεραπευτές, λογ ο θεραπευτές νοσηλευτές κ.α.), καθώς και σε φοιτητές σχετικών τμημάτων.

Επιστημονικά Υπεύθυνη του Εκπαιδευτικού Προγράμματος είναι η Δρ. Αναστασία Κουμούλα, Συντ. του Τμήματος Ψυχιατρικής Παιδιών και Εφήβων.

Για την παρακολούθηση του προγράμματος δεν απαιτείται αίτηση. Η επιτροπή θα προχωρήσει σε επιλογή αν και εφόσον ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπεράσει τον αριθμό χωρητικότητας του Αμφιθεάτρου. Διαφορετικά όσοι προσέρθουν θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα αφού βασική μας προσπάθεια είναι να προσφέρονται σε όσο το δυνατό περισσότερους ενδιαφερομένους.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε: Τετάρτη 13:00 - 15:00, στο Αμφιθέατρο του «Σισμανογλείου» ΓΝΑ.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν και με την ολοκλήρωσή του θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης εφόσον τηρηθεί το όριο των απουσιών. Επιτυχής ολοκλήρωση θεωρείται η ενυπόγραφη παρουσία στις 34 από τις 44 ώρες του συνόλου του προγράμματος (δικαίωμα απουσιών σε πέντε διαλέξεις).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 213 2053293 και στο 213 2053336 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επιστημονική Επιτροπή

Πρόεδρος: Δρ. Αναστασία Κουμούλα, Παιδοψυχίατρος, Συντονίστρια Διευθύντρια
Βάια Τσιρώνη, Παιδοψυχίατρος, Διευθύντρια ΕΣΥ
Δρ. Κωνσταντίνα Σκλάβου, Κοινωνική Λειτουργός

Οργανωτική Επιτροπή

Πρόεδρος: Δρ. Αναστασία Κουμούλα, Παιδοψυχίατρος Συντονίστρια Διευθύντρια Γραμματέας: Δρ. Κωνσταντίνα Σκλάβου, Κοινωνική Λειτουργός Μέλη: Παναγιώτης Ελευθερίου, Εργοθεραπευτής, Μαριάννα Αρλέτου, Ψυχολόγος

Το Πρόγραμμα

Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής,

Σισμανογλείου 1, ΤΚ 151 26, Μαρούσι

Προσβασιμότητα

ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ:

ΜΕΤΡΟ Γραμμή 3: Στάση Μετρό «Δουκίσης Πλακεντίας». Μετά με το λεωφορείο γραμμή 411

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ: Στάση Μαρούσι. Μετά με το λεωφορείο γραμμή 030

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ:

Γραμμή 411 από το Σταθμό Μετρό «Δουκίσης Πλακεντίας», στάση Σισμανόγλειο

Γραμμή 030 από το Σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου, στάση Σισμανόγλειο ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ:


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!