ΔΩΡΕΑΝ Π.Μ.Σ. ''Κοινωνιολογία'' 2018- 2019 του Πανεπιστημίου Κρήτης για πτυχιούχους ΑΕΙ & ΤΕΙ - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ www.newseae.grΠροκήρυξη εισαγωγής πτυχιούχων στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Κοινωνιολογία: Θεωρία, Πολιτισμός, Μετασχηματισμοί» του Τμήματος Κοινωνιολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο για το Ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Το επανιδρυμένο διετές Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Κοινωνιολογία: Θεωρία, Πολιτισμός, Μετασχηματισμοί», που οργανώνει το Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, πρόκειται να δεχθεί φοιτητές/τριες κατά το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 για μεταπτυχιακές σπουδές που οδηγούν στην απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στις ακόλουθες τρεις ειδικεύσεις:

Α: Θεωρία, Ιδεολογία και Πολιτική στην Κοινωνική Επιστήμη

Β: Πολιτισμός, Εξουσία και Κοινωνικές Ανισότητες

Γ: Κοινωνικοί, Πολιτικοί, Οικονομικοί Μετασχηματισμοί

Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων Πανεπιστημίων της ημεδαπής και ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και πτυχιούχοι τμημάτων Τ.Ε.Ι. συναφούς γνωστικού αντικειμένου.

Η φοίτηση στο Π.Μ.Σ. «Κοινωνιολογία: Θεωρία, Πολιτισμός, Μετασχηματισμοί» είναι δωρεάν (άνευ διδάκτρων).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ & ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Οι αιτήσεις συμμετοχής και τα δικαιολογητικά κατατίθενται στη Γραμματεία του Τμήματος Κοινωνιολογίας από 01/09/2018 έως 15/09/2018. Ο φάκελος υποψηφιότητας κατατίθεται από τον/ην υποψήφιο/α αυτοπροσώπως είτε αποστέλλεται με το ταχυδρομείο. Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής: (α) για την εμπρόθεσμη αποδοχή της υποψηφιότητας λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία αποστολής, όπως αυτή εμφανίζεται στην ταχυδρομική σφραγίδα, (β) ο/η υποψήφιος/α θα πρέπει να αποστείλει, εμπροθέσμως, την αίτησή του και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλουν και όσοι/ες φοιτητές/τριες, κατά τον χρόνο έναρξης των εισαγωγικών εξετάσεων στο Π.Μ.Σ., έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τις απαιτήσεις του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών τους. Στην περίπτωση αυτή οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλουν, μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, βεβαίωση από τη Γραμματεία του Τμήματός τους, που θα πιστοποιεί την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους, καθώς και αντίγραφο της αναλυτικής τους βαθμολογίας. Στην αίτησή τους θα δηλώνεται ρητώς ότι δεσμεύονται, εφόσον επιλεγούν, να προσκομίσουν το πτυχίο τους ευθύς μόλις ορκιστούν.

Οι εξετάσεις για την αξιολόγηση και επιλογή των υποψηφίων φοιτητών/τριών θα λάβουν χώρα την 21η και την 22η Σεπτεμβρίου 2018. Ανακοίνωση με το ωρολόγιο πρόγραμμα και τις αίθουσες διεξαγωγής των εξετάσεων θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Π.Μ.Σ. του Τμήματος στις αρχές Σεπτεμβρίου 2018.  

pdf pop

 

 

Αναλυτική Προκήρυξη ΠΜΣ Τμήματος Κοινωνιολογίας 2018-19

 

 

 

Αίτηση συμμετοχής ΠΜΣ 2018-19


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!