Π.Μ.Σ. ''Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων'' 2018-2019 του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Αιτήσεις έως 24/9/2018 - NEWSEAE.GR

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής οργανώνει και λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με ελληνικό τίτλο «Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων αγγλικό τίτλο ''Management of Educational Organisations''», σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4485/2017 (ΦΕΚ Α’ 114), όπως ισχύει.

Μεταπτυχιακοί Τίτλοι
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του ΠΜΣ το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής θα απονέμει στους αποφοίτους Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη «Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων» (Master of Science in Management of Educational Organisations).

Κατηγορίες Εισακτέων

Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί, μετά από επιλογή, απόφοιτοι όλων των τμημάτων των Ελληνικών ΑΕΙ και των ομοταγών Ιδρυμάτων του εξωτερικού που απασχολούνται
είτε επιθυμούν να απασχοληθούν στην Εκπαίδευση και στη Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων ή της Εκπαίδευσης γενικότερα.

Για τη χρηματοδότηση του ΠΜΣ θα υπάρχουν τέλη φοίτησης που ανέρχονται σε 3.000€ συνολικά και για τα τρία εξάμηνα σπουδών.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΦΕΚ Π.Μ.Σ.

ΑΙΤΗΣΗ

Αιτήσεις 2018-2019, Παράταση Υποβολής Αιτήσεων μέχρι Δευτέρα 24/9/2018.


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!