Δωρεάν Διιδρυματικό Π.Μ.Σ. ''Εγκέφαλος και Νους'' στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Αιτήσεις έως 31/8/2018 - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ Π.Μ.Σ. ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΡΗΤΗΣ

ΔΙΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
«ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΟΥΣ»
που οδηγεί σε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης και Διδακτορικό Δίπλωμα

Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης

Προκήρυξη θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών στο Διιδρυματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΟΥΣ» του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019

Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με τα τμήματα Φυσικής, Επιστήμης Υπολογιστών, Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών, και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και τα Ινστιτούτα Υπολογιστικών Μαθηματικών (ΙΥΜ) και Πληροφορικής (ΙΠ) του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), οργανώνει και λειτουργεί Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στις Επιστήμες Εγκεφάλου και Νου σε εφαρμογή του Ν.4485/2017 (ΦΕΚ Επανίδρυσης 1659Β’/11-5-2018 & ΦΕΚ Κανονισμού 2117Β’/8-6-2018), το οποίο οδηγεί στην απόκτηση Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ) στις Επιστήμες Εγκεφάλου και Νους.

Αντικείμενο του Προγράμματος:

Αντικείμενο του ΠΜΣ είναι η παραγωγή και διάχυση της γνώσης σχετικά με τον Εγκέφαλο και το Νου. Στόχος του προγράμματος είναι η σφαιρική, ολοκληρωμένη εκπαίδευση στη διεπιστημονική προσέγγιση θεμελιωδών επιστημονικών ερωτημάτων που αφορούν τον εγκέφαλο και την ανάδυση σκέψης, συνείδησης και συμπεριφοράς.

Διάρκεια φοίτησης:

Η χρονική διάρκεια των σπουδών για την απονομή του Μ.Δ.Ε ορίζεται σε τέσσερα (4) εξάμηνα.

Δεκτοί γίνονται:

Στο Π.Μ.Σ γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι όλων των Τμημάτων Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της ημεδαπής ή ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Αίτηση μπορούν να υποβάλουν και τελειόφοιτοι φοιτητές που αναμένεται να έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους πριν την έναρξη των μαθημάτων.

Χωρίς Δίδακτρα - Κόστος Λειτουργίας
Το ετήσιο κόστος λειτουργίας του Π.Μ.Σ θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό του Πανεπιστημίου Κρήτης και το υπόλοιπο από χορηγίες, δωρεές, ερευνητικά προγράμματα κ.λ.π.

Οι αιτήσεις συμμετοχής (Έντυπο 1) και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις:
Μαρία Πανάγου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και Γιάννης Δαλέζιος (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

Η Αίτηση και τα δικαιολογητικά που τη συνοδεύουν θα πρέπει να αποτελούν ΕΝΑ αρχείο μορφής Portable Document Format (PDF), το οποίο θα φέρει το όνομα του/της υποψηφίου/ίας.
Η διάταξη των εγγράφων στο αρχείο αυτό θα πρέπει να είναι:
Α. Αίτηση.
Β. Έκθεση των λόγων για τους οποίους ο φοιτητής επιθυμεί να σπουδάσει στο ΔΠΜΣ Ε&Ν (motivation letter).
Γ. Βιογραφικό Σημείωμα.
Δ. Πιστοποιητικά Σπουδών και Αναλυτική Βαθμολογία.
ΔΠΜΣ "Εγκέφαλος και Νους"
Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο Κρήτης
Ε. Συστατικές επιστολές, εάν έχουν παραδοθεί ανοικτές στον υποψήφιο. Αλλιώς, οι συστατικές επιστολές μπορούν να σταλούν απευθείας στις παραπάνω διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Αιτήσεις που δε θα ακολουθούν το παραπάνω περιγραφόμενο πρότυπο ή είναι ελλιπείς δεν θα αξιολογηθούν.
Όσοι καταθέσουν αίτηση αποδέχονται ότι τα αρχεία που αποστέλλουν ηλεκτρονικά θα είναι στη διάθεση των μελών του «Εγκέφαλος και Νους» για να τα μελετήσουν.

Λήξη υποβολής αιτήσεων: 31 Αυγούστου 2018

 

pdf pop

 

 

Δείτε εδώ την Προκήρυξη

 

 

 

 

Αίτηση/Έντυπο υποβολής υποψηφιότητας

ΦΕΚ

Γραμματεία Π.Μ.Σ. : 2810.39.4844

Ιστοσελίδα Π.Μ.Σ.

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!