Π.Μ.Σ. ''Ψυχιατροδικαστική'' 2018-2019 της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΕΚΠΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 1

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Σχολή Επιστημών Υγείας

Ιατρική Σχολή

Π.Μ.Σ. «ΨΥΧΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ»

ΔΙΕΥΘ. ΣΠΟΥΔΩΝ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Α. ΔΟΥΖΕΝΗΣ


Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινώνει τη λειτουργία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2018 - 2019 διάρκειας δύο ετών, το οποίο οδηγεί στη λήψη Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ) στην «Ψυχιατροδικαστική» (MSc in Forensic Psychiatry).

Το πρόγραμμα αρχίζει τον Οκτώβριο του 2018 και περιλαμβάνει 4 διδακτικά εξάμηνα για την ολοκλήρωση του Π.Μ.Σ.

Στο Πρόγραμμα γίνονται δεκτοί, εφόσον ικανοποιούν τις αναγκαίες προϋποθέσεις για επιτυχή παρακολούθηση των μαθημάτων, Πτυχιούχοι Τμημάτων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ της ημεδαπής και Πτυχιούχοι αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής, με προτεραιότητα σε υποψηφίους που είναι απόφοιτοι Ιατρικής, Νομικής, Ψυχολογίας,  Εγκληματολογίας, Κοινωνιολογίας, Κοινωνικής Εργασίας, σχολών Αστυνομίας, Νοσηλευτικής και Εργοθεραπείας.

Ο αριθμός των εισακτέων θα είναι σαράντα πέντε (45) κατ’ ανώτατο όριο.

Η εγγραφή στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών συνεπάγεται συνεισφορά κάθε φοιτητή στα σχετικά λειτουργικά έξοδα, η οποία ανέρχεται σε χίλια (1.000) ευρώ ανά εξάμηνο.

Η επιλογή των Μεταπτυχιακών Φοιτητών θα γίνει από την Επιτροπή Επιλογής και Αξιολόγησης Μεταπτυχιακών Φοιτητών (ΕΕΑΜΦ) με βάση τα δικαιολογητικά που αναφέρονται ακολούθως και τη συνέντευξη, όπου θα εκτιμηθούν μεταξύ άλλων η δυνατότητα και το κίνητρο (motivation) των υποψηφίων να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του Π.Μ.Σ., και η πρόθεσή τους να απασχοληθούν σε αντικείμενα σχετικά με το Π.Μ.Σ.

Οι επιτυχόντες θα πρέπει να εγγραφούν στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την απόφαση της Συνέλευσης.

Ενστάσεις επί της διαδικασίας επιλογής υποψηφίων μεταπτυχιακών φοιτητών είναι δυνατόν να κατατεθούν σε προθεσμία επτά (7) εργάσιμων ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της επιλογής.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Η διαπίστωση της ικανοποιητικής γνώσης της Αγγλικής γλώσσας αποτελεί βασική προϋπόθεση για την αξιολόγηση των υποψηφίων.

Αιτήσεις υποψηφιότητας έως 10/09/2018

Οσοι κάνουν αίτηση για το Π.Μ.Σ. «Ψυχιατροδικαστική», αποστέλλοντας τα έγγραφά τους, είναι απαραίτητο να τηλεφωνούν το συντομότερο δυνατό στο 210-7462914 (Κα Καλούδη και Κα Μπαλή), προκειμένου να λαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου.

Υποβολή δικαιολογητικών στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. «Ψυχιατροδικαστική» (γραφείο Μεταπτυχιακού «Ψυχιατροδικαστική») στον πρώτο όροφο του «Αττικού Κτιρίου» της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ («ΑΚΙΣΑ»), στο Π.Γ.Ν. «Αττικόν», Ρίμινι 1, Χαϊδάρι.

Τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα 210-7462914, 6942784768 (κα Ευθυμία Καλούδη) και 6944147334 (κα Παναγιώτα Μπαλή).

ΦΕΚ ΙΔΡΥΣΗΣ - ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΜΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ 2018-2019

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΜΣ "ΨΥΧΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ"


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!