Ημερίδα Αναπηρία & σύγχρονες προκλήσεις - Σεξουαλικότητα & Αναπηρία 31/10/2018 | Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΊΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑ 30.10.2018

Ο «Καλός Σαμαρείτης» είναι ένα Σωματείο αναγνωρισμένο ως ειδικώς φιλανθρωπικό. Ανήκει στα κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ιδρύθηκε το 1978 από τον πρωτοπρεσβύτερο Δημήτριο Νάτση και ομάδα γονέων με παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες. Μέχρι σήμερα εξυπηρετεί αδιάκοπα και απρόσκοπτα το σκοπό της σύστασης, σημειώνοντας μια μακροχρόνια πορεία στην εξυπηρέτηση του ανθρώπου που πάσχει κυρίως από εγκεφαλική παράλυση, καλύπτοντας ένα μεγάλο κενό της πολιτείας σε ό,τι αφορά την αναπηρία στον τόπο μας.

Σκοπός του Σωματείου είναι η προστασία, πρόνοια, βοήθεια και περίθαλψη ιατροκοινωνικού χαρακτήρα των νοητικά υστερούντων και σπαστικών παιδιών που έχουν ανάγκη προστασίας και εκπαίδευσης. Σκοπός, επίσης του σωματείου είναι η κοινωνική και επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών αυτών μέσα από τόνωση της αποδοχής κάθε ανθρώπου, τόσο από την οικογένειά του όσο και από την κοινωνία.

Την Τετάρτη, 31/10/2018 στις 17:30, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Σπαστικών Παιδιών «0 Καλός Σαμαρείτης» σάς προσκαλεί σε Επιστημονική Ημερίδα με θέμα:
"Αναπηρία και σύγχρονες προκλήσεις: Σεξουαλικότητα και Αναπηρία" που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο "Μίκης Θεοδωράκης", Λεωφ. Κύπρου 68, 164 51 Αργυρούπολη.

Δήλωση Συμμετοχής

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Fax: 210 992 1283

Τηλεφωνικά: 210 991 0753 (κ.κ. Έλενα Γιαννάκη,  Βασιλική Νάτση)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!