Σε Διαβούλευση ο Nέος Kανονισμός λειτουργίας των Εργαστηριακών Κέντρων (Ε.Κ.) | NEWSEAE.GR

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

To Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τα εξής:

06-05-19 Διαβούλευση για τον νέο κανονισμό λειτουργίας των Εργαστηριακών Κέντρων (Ε.Κ.) 

 Με επιστολή της Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και  Θρησκευμάτων Μερόπης Τζούφη, η οποία στάλθηκε στα Επαγγελματικά Λύκεια και τα Εργαστηριακά Κέντρα τίθεται σε διαβούλευση το νέο σχέδιο του Κανονισμού Λειτουργίας των Εργαστηριακών Κέντρων, προκειμένου να  εκφράσουν τις παρατηρήσεις τους οι εκπαιδευτικοί, μέχρι την Δευτέρα 13-5-19 (15.00), στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Με το νέο Κανονισμό των Εργαστηριακών Κέντρων εξορθολογίζονται οι διαδικασίες λειτουργίας τους και αντιμετωπίζονται ζητήματα συνεργασίας μεταξύ των Σχολικών Μονάδων που εξυπηρετεί.

Βελτιώνεται η λειτουργία των Ε.Κ. και προσαρμόζεται στις ανάγκες της σημερινής σχολικής πραγματικότητας με βάση την εκπαιδευτική εμπειρία και τις νέες αλλαγές που συντελέστηκαν στα ΕΠΑ.Λ.

Ενσωματώνεται το νομοθετικό πλαίσιο που αφορά τα Ε.Κ. όπως αυτό ισχύει μετά την τελευταία έκδοση του Κανονισμού του 2015, με σκοπό όλες οι σχετικές διατάξεις να συγκεντρώνονται σε μία Υπουργική Απόφαση.

Ο Κανονισμός σε μορφή doc  


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!