Ανοιχτή Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για τους Υποψήφιους των Πανελληνίων Εξετάσεων όλης της Κρήτης! - www. newseae.gr

Ανοικτή γραμμή ψυχολογικής υποστηριξης

Ξεκίνησε από την 1 Ιουνίου 2018 η λειτουργία της ανοιχτής τηλεφωνικής γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης για τους μαθητές – υποψηφίους Πανελληνίων Εξετάσεων όλης της Κρήτης!

Ακολουθώντας την περυσινή, επιτυχημένη και ιδιαίτερα αποτελεσματική  εμπειρία εφαρμογής της γραμμής υποστήριξης, η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης συνεργάζονται ξανά και επαναλαμβάνουν το εγχείρημα του περασμένου Ιουνίου.

Στη γραμμή, η οποία θα λειτουργεί έως και την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 τις ώρες 08.00-22.00, ειδικοί Ψυχικής Υγείας θα βοηθούν τους μαθητές στη διαχείριση του άγχους που βιώνουν κατά την ιδιαίτερη αυτή ψυχοπιεστική περίοδο των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Οι τηλεφωνικοί αριθμοί που μπορούν να απευθύνονται οι μαθητές είναι 2813404469 και 2813404470 τις ημέρες και ώρες που προαναφέρονται.

Η ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή θα λειτουργήσει για τους υποψηφίους όλης της Κρήτης με την υποστήριξη των δομών Ψυχικής Υγείας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων της Β/θμιας Εκπ/σης Ν.Ηρακλείου.

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!