Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τα μέλη Δ.Ε.Π. των ΑΕΙ για την συγκρότηση των Περιφερειακών Συμβουλίων Επιλογής ΚΕΣΥ & ΚΕΑ - NEWSEAE.GR

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό μελών στα Περιφερειακά Συμβούλια Επιλογής για την κατάρτιση των πινάκων επιλογής και την επιλογή των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου και των Προϊσταμένων των Κ.Ε.Σ.Υ. και Κ.Ε.Α

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

-----

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Α/ΘΜΙΑΣ &   Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Α/ΘΜΙΑΣ &   Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ Δ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Π.Ε. & Δ.Ε.

---------

Α. Παπανδρέου 37

151 80 Μαρούσι

Ιστοσελίδα: http://www.minedu.gov.gr

Πληροφορίες: Γ. Λιαμπότης

Τηλ: 210-3442952

Fax: 210-3442266

Mail: dppe@minedu.gov.gr

Βαθμός Ασφαλείας:

Να διατηρηθεί μέχρι:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Μαρούσι, 14 – 6 - 2018

Αρ.Πρωτ. Βαθμός Προτερ

Φ.350/ 38 / 98717 /E3

     ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

           ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ    

ΠΡΟΣ: Α.Ε.Ι.

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό μελών στα Περιφερειακά Συμβούλια Επιλογής για την κατάρτιση των πινάκων επιλογής και την επιλογή των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου και των Προϊσταμένων των Κ.Ε.Σ.Υ. και Κ.Ε.Α».

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 26 και της παρ. 2 του άρθρου 25 του ν.4547/2018 (Α΄102) «Αναδιοργάνωση των δομών υποστήριξης της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις»

 
Καλούμε

Τα μέλη Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (Δ.Ε.Π.) των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) που επιθυμούν να ορισθούν ως μέλη στα Περιφερειακά Συμβούλια Επιλογής  που συστάθηκαν ένα σε κάθε Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης με την παρ. 3 του άρθρου 26 του ν4547/2018, τα οποία είναι αρμόδια για την κατάρτιση των πινάκων επιλογής και την επιλογή των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου και των Προϊσταμένων των Κέντρων Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.), καθώς και για την κατάρτιση των προτάσεων για την επιλογή των Οργανωτικών Συντονιστών των Περιφερειακών Κέντρων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) και των αναπληρωτών τους, των Προϊσταμένων των Κέντρων Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Κ.Ε.Α.), να υποβάλουν σχετική δήλωση στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΥΠ.Π.Ε.Θ.) εντός πέντε (5) ημερών από την κοινοποίηση της στα Α.Ε.Ι.. Η δήλωση θα αναφέρει  το ή τα Περιφερειακά Συμβούλια για το οποίο εκδηλώνουν ενδιαφέρον και θα συνοδεύεται από παραπομπή σε ιστοσελίδα Τμήματος όπου υπάρχει σύντομο βιογραφικό σημείωμα. Η εν λόγω πρόσκληση αναρτάται και στην ιστοσελίδα του ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Κάθε ενδιαφερόμενο μέλος Δ.Ε.Π. υποβάλλει την ανωτέρω δήλωση ηλεκτρονικά (e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) στο ΥΠ.Π.Ε.Θ., μέσω της Διεύθυνσης Υπηρεσιακής Κατάστασης και Εξέλιξης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης - Τμήμα Δ΄ Στελεχών.               

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

pdf pop

 

 

Δείτε εδώ την Πρόσκληση

 

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!