ΕΟΠΠΕΠ: Αποτελέσματα Εξετάσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων 1ης περιόδου 2018 - NEWSEAE.GR

ΕΟΠΠΕΠ NEWSEAE.GR

Δελτίο Τύπου

03/8/2018

Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ανακοινώνει τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης, 1ης Περιόδου 2018.

Στη διαδικασία που διεξήχθη από τις 28 Απριλίου 2018 έως και τις 13 Μαίου 2018 σε 21 Εξεταστικά Κέντρα σε όλη την Ελλάδα, συμμετείχαν συνολικά 3.582 υποψήφιοι. Από αυτούς, 3.152 (ποσοστό επιτυχίας 87,99%) εντάσσονται στο Μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων με Πιστοποιημένη Εκπαιδευτική Επάρκεια, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ ΔΠ/32541/ 27.07.2018 Απόφαση της υπ’ αριθμ. 325/26.07.2018 Συνεδρίασης του Δ.Σ. του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Αναλυτικά το ποσοστό επιτυχίας στο Θεωρητικό μέρος ανερχεται στο 89,97% και στο Πρακτικό μέρος στο 80,84%.

Οι επιτυχόντες μπορούν να εκτυπώσουν τη Βεβαίωση Εκπαιδευτικής Επάρκειας μέσω της εφαρμογής http://trainersexams.eoppep.gr, χωρίς καμία περαιτέρω διοικητική διαδικασία. Οι επιτυχόντες, μπαίνοντας στην εφαρμογή, στο κάτω μέρος της οθόνης επιλέγουν το πεδίο «Εκτύπωση Βεβαίωσης». Τη Βεβαίωση Επάρκειας μπορούν να εκτυπώνουν και οι επιτυχόντες των προηγούμενων εξεταστικών περιόδων.

Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και στόχο τη μείωση της γραφειοκρατίας, ολοκλήρωσε τις απαραίτητες ενέργειες και έθεσε σε λειτουργία την παραπάνω εφαρμογή.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι οι Εκπαιδευτές Ενηλίκων με Πιστοποιημένη Εκπαιδευτική Επάρκεια μπορούν να ενημερώνονται στην εφαρμογή: trainers.eoppep.gr, εισάγοντας τους κωδικούς τους καθώς και στη μηχανή αναζήτησης εκπαιδευτών με πιστοποιημένη εκπαιδευτική επάρκεια: http://www.eoppep.gr/index.php/el/search-for/adult-educators για το πλήρες χαρτοφυλάκιο προσόντων τους (ειδικότητα, ΣΤΕΠ, κωδικοί ΕΚΟ, κ.λπ.)

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
Ελένη Γιαννακοπούλου


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!