Προσωρινός αξιολογικός πίνακας μοριοδότησης για την πρόσληψη ωρομίσθιου προσωπικού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία - NEWSEAE.GR

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής Εκπαίδευσης

«Προσωρινός αξιολογικός πίνακας μοριοδότησης προσόντων υποψηφίων, ανά αντικείμενο και Καλλιτεχνικό Σχολείο, για την πρόσληψη ωρομίσθιου προσωπικού, εξειδικευμένου στη διδασκαλία των αντικειμένων των κατευθύνσεων Θεάτρου - Κινηματογράφου και Χορού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία.

Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώνεται ότι αναρτάται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου, ο προσωρινός αξιολογικός πίνακας μοριοδότησης προσόντων υποψηφίων, ανά αντικείμενο και Καλλιτεχνικό Σχολείο, για την πρόσληψη ωρομίσθιου προσωπικού, εξειδικευμένου στη διδασκαλία των μαθημάτων του Κινηματογράφου, Κλασικού και Σύγχρονου Χορού και Κίνησης-Χορού στα Καλλιτεχνικά Σχολεία, για το σχολικό έτος 2018-2019, σύμφωνα με την αριθμ. 145016/Ε1/6-9-2018 (ΑΔΑ: ΩΘΗΕ4653ΠΣ-Ψ0Κ) πρόσκληση.

Ενστάσεις κατά του ως άνω πίνακα, που αφορούν στη μοριοδότηση των προσόντων των υποψηφίων, υποβάλλονται: από την Τρίτη 25/9 έως και την Δευτέρα 1/10/2018,

μόνο ηλεκτρονικά, στο Τμήμα Β΄ της Διεύθυνσης Διορισμών-Προσλήψεων Εκπ/κού Προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του ΥΠ.Π.Ε.Θ. (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

ΚΙΝΗΣΗ - ΧΟΡΟΣ

ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!