Δ.Σ. ΔΟΕ: Στήριξη στον συνάδελφο από τη Ρόδο που αντιμετωπίζει άδικες κατηγορίες | Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΔΟΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

 

Αποφάσεις Δ.Σ.

Αρ. Πρωτ. 1460 Αθήνα 22/6/2019

Προς

Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.

Θέμα: Στήριξη  στον συνάδελφο από τη Ρόδο που αντιμετωπίζει άδικες κατηγορίες

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του, στον συνάδελφο εκπαιδευτικό Δημοτικού Σχολείου της Ρόδου ο οποίος κατηγορείται άδικα για παράνομη κατακράτηση ανηλίκου. Σύμφωνα και με την ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ρόδου, είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως σκοπιμότητα εκ μέρους του και  κατηγορείται άδικα.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι  η ανακοίνωση των γονέων του συγκεκριμένου σχολείου δίνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή που καλλιεργείται στα Μ.Μ.Ε.

Η στοχοποίηση των εκπαιδευτικών με άδικες κατηγορίες μόνο ζημία στο εκπαιδευτικό έργο προκαλεί, δυναμιτίζοντας το αναγκαίο κλίμα ηρεμίας που είναι απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία των  σχολείων μας.

Προβληματική είναι και η στάση της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας, που έσπευσε να  απομακρύνει τον συνάδελφο από το σχολείο του πριν βγει το πόρισμα της Ε.Δ.Ε.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ζητά την άμεση παύση κάθε πειθαρχικής διαδικασίας σε βάρος του συναδέλφου και την άμεση επιστροφή του στο σχολείο του, ενώ τονίζουμε ότι ο συνάδελφός μας θα έχει την πλήρη κάλυψη της Ομοσπονδίας.

Πατήστε ΕΔΩ για να το κατεβάστε σε PDF

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΟΕ


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!