ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΟΙ απονεμήθηκαν στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Κάν’ το να ακουστεί 2018 στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Ρόδου, ΕΕΕΕΚ Αχαΐας, ΕΕΕΕΚ Κιλκίς και ΒΕΤΤΕ ΚΕΑΤ

bette keat διαγωνισμος καντο να ακουστει

Η Ραδιοφωνική ομάδα BETTE ΚEAT στο Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος & Τραγουδιού “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2018”

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων η Τελετή Βράβευσης του Διαγωνισμού Ραδιοφωνικού Μηνύματος & Τραγουδιού ''Κάν’ το ν’ ακουστεί 2018''.

Το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, η Επιστημονική Εταιρία “Διαθεματικό, Διαπολιτισμικό Ραδιόφωνο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας με τον διακριτό τίτλο: European School Radio, Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο” και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού συνδιοργάνωσαν τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού «Κάντο ν’ ακουστεί 2018» με θέμα: «Δημιουργώντας για την Πολιτιστική μας Κληρονομιά».

Στην Τελετή παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Παιδείας, κ. Δημήτρης Μπαξεβανάκης, φορείς εκπαιδευτικής ηγεσίας των Τρικάλων, της Θεσσαλίας φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, μαθητές, εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου.

Εφέτος υποβλήθηκαν 163 συμμετοχές στο Διαγωνισμό από σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας σε Ελλάδα και Κύπρο με 98 ραδιοφωνικά μηνύματα και 65 τραγούδια,

Μαθητές από 25 σχολεία της Ελλάδας και της Κύπρου παρέλαβαν 9 πρώτα βραβεία, τις 13 ειδικές διακρίσεις και τους 3 επαίνους που απονεμήθηκαν είναι 25.

Ανάμεσα στα σχολεία που βραβεύτηκαν είναι και τα σχολεία της Ειδικής Αγωγής:

Στην κατηγορία Ραδιοφωνικού μηνύματος:

Στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Ρόδου απονεμήθηκε το βραβείο Λυκείου για το ραδιοφωνικό μήνυμα με τίτλο "Η παράδοση του χθες στην ανέμη του αύριο".

Το ΕΕΕΕΚ Κιλκίς και η Ραδιοφωνική ομάδα BETTE ΚEAT που συμμετείχε με το τραγούδι ''Η Νεράιδα του Γιάννη'', κατέκτησαν Έπαινο στην ίδια κατηγορία.

Στην κατηγορία Τραγουδιού

Στο ΕΕΕΕΚ Αχαΐας απονεμήθηκε το Βραβείο Λυκείου για το τραγούδι Το πολύτιμο κλειδί.

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Ρόδου απέσπασε Έπαινο για το τραγούδι ‘’Η μαγευτική μου Ρόδος''.

Τα Αποτελέσματα του Διαγωνισμού εδώ: http://europeanschoolradio.eu/5fest/kanto2018results/

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές για τις διακρίσεις τους!!!

Θερμά συγχαρητήρια στους Διευθυντές και στο προσωπικό των σχολείων για τη συμβολή τους στη κατάκτηση αυτών των βραβείων!!!

Στο βιντεο θα δείτε το ραδιοφωνικό μήνυμα του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Ρόδου "Η παράδοση του χθες στην ανέμη του αύριο" με το οποίο κατέκτησε το Βραβείο Λυκείου στο διαγωνισμό.


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!