Διάκριση του ΚΕΔΔΥ Εύβοιας – Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΚΕΔΔΥ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ www.newseae.gr
Σημαντική διάκριση έλαβε το ΚΕΔΔΥ Εύβοιας τόσο από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη όσο και τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κ. Χρήστο Δημητρίου για τη συμβολή του στην προώθηση των εκπαιδευτικών και άλλων αγαθών της Ενωμένης Ευρώπης & της ευρωπαϊκής προοπτικής της Ελλάδας (χρηματοδοτούμενα Προγράμματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση από 2012).

Η διάκριση απονεμήθηκε στο ΚΕΔΔΥ Εύβοιας την Τρίτη 8 Μαΐου 2018 στο πλαίσιο της εκδήλωσης αφιερωμένης στην Ημέρα της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας στην Χαλκίδα και διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και τις Διευθύνσεις Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευβοίας, μετά από πρόταση της Σχολικής Συμβούλου Στερεάς Ελλάδας κας Ζαχαρούλας Κεχρή, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της ως Πρέσβειρα της πρωτοβουλίας της ΕΕ "Teachers4Europe".

Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης συγχαίρουν θερμά το προσωπικό του ΚΕΔΔΥ Εύβοιας για την ιδιαίτερη τιμητική αυτή διάκριση!!!


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!