ΠΟΣΕΕΠΕΑ Δελτίο Τύπου για τη Τακτική Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων 27/6/208 - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΠΟΣΕΕΠΕΑ logo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα,
τηλ.: 6972056448
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr


Αθήνα, 27-06-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 27-06-2018 η προγραμματισμένη τακτική Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. στο χώρο του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου Αθηνών στο Θησείο.

            Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. αρχικά έγινε μια τοποθέτηση του προέδρου της Ομοσπονδίας για τις δράσεις του Δ.Σ. το έτος 2017-2018 και στη συνέχεια ακολούθησαν οι τοποθετήσεις, οι προτάσεις και οι προβληματισμοί των Αντιπροσώπων που παρέστησαν στη Συνέλευση μέσα σε ένα γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο.

            Επικυρώθηκε ομόφωνα ο οικονομικός απολογισμός της Ομοσπονδίας για το τρέχον έτος και κατά πλειοψηφία ο  απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου (4 Αντιπρόσωποι τον καταψήφισαν και 1 δήλωσε παρών).

            Η Συνέλευση αποφάσισε να συσταθούν ομάδες εργασίες που θα υποβάλλουν στην Ομοσπονδία τις θέσεις-προτάσεις τους επί του κείμενου που θα σταλεί στους Περιφερειακούς Συλλόγους και στους Αντιπροσώπους τους για όλα τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τους κλάδους μας.

Οι θέσεις-προτάσεις που θα υποβληθούν και αφού διαμορφωθούν σε επίσημες θέσεις  της Ομοσπονδίας, θα αποτελέσουν  τη βάση για τις δράσεις του επόμενου έτους.
            Τέλος η Γ.Σ. συμφώνησε να πραγματοποιηθεί κατά το έτος 2018-2019 το 1ο Συνέδριο της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α με τη συνεργασία του Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε. που θα έχει τόσο συνδικαλιστικό όσο και επιστημονικό χαρακτήρα.

ΠΟΣΕΕΠΕΑ Δ.Σ. ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!