ΠΟΣΕΕΠΕΑ: 3ωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 | Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΠΟΣΕΕΠΕΑ NEWSEARE.GR ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)

Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα, 

τηλ.: 6972056448

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr

                                                                                                                                                         

ΑΘΗΝΑ, 18/12/2018

Αρ. Πρωτ.: 220                               

ΠΡΟΣ

  • · Τους Περιφερειακούς Συλλόγους και τα μέλη τους

 

ΘΕΜΑ: «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α  ΓΙΑ ΚΗΡΥΞΗ ΤΡΙΩΡΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018»

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. στα πλαίσια του προτεινόμενου σχεδίου δράσεων που πρόσφατα εξήγγειλε  https://poseepea.blogspot.com/2018/12/blog-post_585.html σε σχέση με τους μόνιμους διορισμούς Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π.  προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 από τις 11:00 έως τις 14:00.  Διευκρινίζουμε ότι η στάση εργασίας αφορά και τους συναδέρφους που εργάζονται στα ολοήμερα σχολεία. Συγκεκριμένα το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. κηρύσσει στάση εργασίας από τις 14:00 έως τις 16:00 για όσους συναδέρφους Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. εργάζονται στα ολοήμερα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Παράλληλα καλεί τους Περιφερειακούς Συλλόγους όλης της χώρας να προκηρύξουν επιπλέον 3ωρη στάση εργασίας, όπου χρειάζεται, ώστε να διευκολυνθούν οι συνάδερφοι στη συμμετοχή τους στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Καλούμε όλους τους συναδέρφους Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. μόνιμους και αναπληρωτές να συμμετέχουν δυναμικά και μαζικά στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στην Αθήνα στις 13:00 (στο Υπουργείο Παιδείας), την επόμενη ημέρα από τη συζήτηση στο Υπουργικό Συμβούλιο και την εξαγγελία του συστήματος διορισμών όπως διαρρέεται.

Διεκδικούμε:

  •  Άμεση μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων αναπληρωτών Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. εδώ και τώρα τόσο στην ειδική όσο και στη γενική εκπαίδευση με κάλυψη όλων των οργανικών και λειτουργικών κενών.

  • Προσμέτρηση και γενναία μοριοδότηση του συνόλου της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π.  σε δομές της Εκπαίδευσης, που για την Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. αποτελεί το κυρίαρχο κριτήριο για τους εξαγγελλόμενους από την πολιτική ηγεσία διορισμούς.

  • Συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, που παρά τα επανειλημμένα γραπτά και τηλεφωνικά αιτήματα της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. αρνείται εδώ και 1 χρόνο να μας συναντήσει.

  • Ισομερής κατανομή σε εκπαιδευτικούς Α/Θμιας, Β/μιας και σε Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. των 4.500 προσλήψεων που έχουν εξαγγελθεί στην Ειδική Αγωγή.

ΠΟΣΕΕΠΕΑ Δ.Σ. ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!