ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Ανακοίνωση σε σχέση με τη δυνατότητα του ΕΒΠ στα προγράμματα επιμόρφωσης ΒΕ επιπέδου στις Τ.Π.Ε.

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 1

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. μετά από σημερινή επικοινωνία που είχε με το "Διόφαντο" ενημερώθηκε ότι οι συνάδερφοι του Ε.Β.Π. έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν  κανονικά στο πρόγραμμα επιμόρφωσης Β1 επιπέδου στις Τ.Π.Ε.

Ωστόσο, χρειάζεται να απευθυνθούν άμεσα στις κατά τόπους Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, όπου εργάζονται, προκειμένου να ελέγξουν αν έχουν καταχωρηθεί τα στοιχεία τους στο πληροφοριακό σύστημα my school. Επειδή όμως η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου και ίσως κάποιοι συνάδερφοι να μην προλάβουν τη σχετική προθεσμία πρόκειται να υπάρξει από τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου δεύτερη φάση αιτήσεων. Υπενθυμίζουμε στους συναδέρφους μας ότι δικαίωμα υποβολής έχουν και όσοι δεν έχουν λάβει την πιστοποίηση για το Α' επίπεδο στις Τ.Π.Ε.

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. από την περσινή χρονιά έχει αναδείξει το θέμα στους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υ.Π.Π.Ε.Θ. και με την ουσιαστική συνδρομή του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Αττικής με αποτέλεσμα με συντονισμένες ενέργειες να οδηγηθούμε σε αυτό το θετικό αποτέλεσμα για τους συναδέρφους μας.

ΠΟΣΕΕΠΕΑ Δ.Σ. ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!