Πραγματοποιήθηκε η Γεν. Συνεύλευση του ΣΕΕΠΕΑ Κεντρ. & Δυτ. Μακεδονίας στην Κοζάνη (και βίντεο από τις ομιλίες) - www.newseae.gr

ΣΕΕΠΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 26.04.2018

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (για το προσωπικό που υπηρετεί στη Δυτική Μακεδονία), στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης.

Στη συνέλευση παρευρέθηκαν ο Δημήτρης Παπαευθυμίου πρόεδρος της ΠΟΣΕΕΠΕΑ και αιρετός εκπρόσωπος του ΚΥΣΕΕΠ, και ο Βασίλης Βούγιας αιρετός εκπρόσωπος του ΚΥΣΕΕΠ.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, έγινε συζήτηση για τα θέματα σχετικά με την Ειδική Αγωγή και εκπαίδευση των μαθητών/τριών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες καθώς και για τις νέες υποστηρικτικές δομές στην εκπαίδευση.

Βίντεο του Kozan.gr από την ομιλία του Προέδρου της ΠΟΣΕΕΠΕΑ και αιρετού στο ΚΥΣΕΕΠ, Δημήτρη Παπαευθυμίου

Βίντεο του Kozan.gr από την ομιλία του Αιρετού στο ΚΥΣΕΕΠ Βασίλη Βούγια

Περισσότερα από την Γεν. Συνεύλευση του ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας Μακεδονίας (Κοζάνη) εδώ.

Δείτε επίσης το Βίντεο του καναλιού TOP CHANNEL Κοζάνης με τις συνεντεύξεις του Δ. Παπαευθυμίου και Β. Βούγια για το ΕΕΠ & ΕΒΠ που δόθηκαν στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας 26 /4/2018, στην Κοζάνη.

Ενημερωτικό Σημείωμα του Προέδρου της ΠΟΣΕΕΠΕΑ Δημήτρη Παπαευθυμίου:

Από τη σημερινή Γενική συνέλευση στην Κοζάνη. Μεγάλη η συμμετοχή των συναδέλφων όπου αποφασίστηκε η ίδρυση νέου περιφερειακού συλλόγου . Καλή δύναμη στην προσωρινή διοικούσα επιτροπή στο έργο που ανέλαβε.


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!