ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΛΛΑ: Εκλογές για ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων ΕΕΠ & ΕΒΠ στο ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας - NEWSEAE.GR

ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΛΛΑ ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΠΗ

ΛΑΜΙΑ, 21/09/2018
 Αρ. Πρωτ.: 173
                                                                                                                                                                                                                                 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ

Προς όλους τους εργαζόμενους Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π. των Σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Ειδικής και Γενικής Αγωγής και των ΚΕ.Δ.Δ.Υ. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

ΘΕΜΑ: «Εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων του Ε.Ε.Π. & του Ε.Β.Π. στο  Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Στερεάς Ελλάδας»

Αγαπητοί συνάδελφοι/ισσες,

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, 151512/Ε4 13-9-2018 θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. & Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.), σύμφωνα με το Π.Δ. 1/2003, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018.

Υπενθυμίζουμε ότι βάσει της εγκυκλίου-http://seepea-stella.blogspot.com/2018/09/2709.html:

 α. Δικαίωμα του εκλέγειν έχουν τα τακτικά μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) που ανήκουν οργανικά σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Σ.Μ.Ε.Α.Ε.) και σε Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης (Κ.Ε.Δ.Δ.Υ.) της χώρας, καθώς και οι προσωρινοί αναπληρωτές Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. και σε κάθε περίπτωση πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στον πίνακα των εκλογέων.

 β. Δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχουν μόνο τα τακτικά μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Γνωμοδότηση ΝΣΚ 32/2011).

Όσοι/ες επιθυμούν να συμμετέχουν ως υποψήφιοι/ες για τις εκλογές των  αιρετών  εκπρόσωπων για το Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Στερεάς Ελλάδας θα πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να την υποβάλλουν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 12 βραδινή, είτε στο fax 22310-25226, είτε στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Στερεάς Ελλάδας,( με σκαναρισμένη υπογραφή), προκειμένου να διαβιβαστούν οι υποψηφιότητες εγκαίρως στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας.

Όσοι/ες επιθυμούν να συμμετέχουν ως υποψήφιοι/ες για τις εκλογές των  αιρετών  εκπρόσωπων για το Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π., θα πρέπει να αποστείλουν είτε στο fax 2111823106 είτε στο e-mail της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) αίτηση υποψηφιότητας (επισυνάπτεται σχετικό υπόδειγμα από εδώ: http://seepea-stella.blogspot.com/2018/09/blog-post_790.html), το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018, προκειμένου να διαβιβαστεί εγκαίρως στο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας.

ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΛΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!