ΣΕΕΑΠΙΝ: Κάλεσμα σε υποβολή υποψηφιοτήτων για Εκλογές στις 7/11/2018 - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΣΕΕΑΠΙΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - ΣΕΕΑΠΙΝ

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018
Ενημερωτικό Σημείωμα - Κάλεσμα σε υποβολή υποψηφιοτήτων για Εκλογές ΣΕΕΑΠΙΝ

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Σας ενημερώνω ότι την Τετάρτη 7 Νοέμβρη, παράλληλα με τις εκλογές για ΠΥΣΕΕΠ, θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ του ΣΕΕΑΠΙΝ. Θυμίζω ότι το παρόν ΔΣ, λειτουργεί ήδη με, σχεδόν ένα χρόνο, παράταση της θητείας του, κατόπιν απόφασης της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης.

Οι μόνιμοι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να εκπροσωπήσουν τα μέλη μας στο ΠΥΣΕΕΠ, καλούνται να θέσουν υποψηφιότητα μέχρι την Πέμπτη 27/9 στον Περιφερειακό Δ/ντη.

Οι μόνιμοι και αναπληρωτές συνάδελφοι που επιθυμούν να εκπροσωπήσουν τους συναδέλφους τους στο νέο ΔΣ του ΣΕΕΑΠΙΝ, καλούνται να υποβάλλουν τις υποψηφιότητές τους έως την Πέμπτη 27/9 στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με την ευκαιρία επιθυμώ να ευχαριστήσω απο καρδιάς τις δυο αιρετές μας, Αλεξάνδρα Παγκράτη και Ανή Δεσύλλα, οι οποίες χωρίς κανένα όφελος συμμετείχαν στις συχνά ψυχοφθόρες διαδικασίες των συμβουλίων, κάνοντας πάντα το καλύτερο δυνατό για τους συναδέλφους και τις δομές, παρά τις αντίξοες συνθήκες όπως οι ελάχιστες πιστώσεις.

Ευχαριστώ επίσης τα μέλη του ΔΣ με τα οποία συμπορευτήκαμε αλλά και τα μέλη του Συλλόγου που με κινητοποιούν και με εμπιστέυτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.
Μετά απο πολύ καιρό, ήρθε η ώρα να αναλάβει άλλος συνάδελφος το τιμόνι του Συλλόγου. Δεν έχει καμία σημασία αν είστε στην Κέρκυρα, στη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά ή τη Λευκάδα. Δεν έχει σημασία αν είστε αναπληρωτής η μόνιμος. Αρκεί να θέλετε να μην χαθεί η συνδικαλιστική μας εκπροσώπηση, αρκεί να θέλετε να στηρίξετε το έργο των κλάδων μας.

Αγαπητοί συνάδελφοι.. Ίσως κάποιοι αναρωτιέστε τι κάνει ο Σύλλογος.

Μέλη που έχουν αδικηθεί, που έχει καταστρατηγηθεί το ωράριο και το καθηκοντολόγιο τους, ξέρουν πολύ καλά.

Μέλη που δεν γνώριζαν κάτι και επικοινώνησαν με τον Σύλλογο για να ενημερωθούν, ξέρουν πολύ καλά.

Μέλη που συμμετείχαν στις διαμαρτυρίες και στις ετήσιες πιέσεις μας στην εξουσία, ξέρουν πολύ καλά.

Είναι πολλές φορές που και εγώ η ίδια αναρωτιέμαι αν αξίζει και αν πετυχαίνουμε κάτι.

Τότε πάω στο παρελθόν και θυμάμαι τις φορές που με την μικρή μας, την τόση δα αντίσταση ανατρέψαμε κάτι ή κερδίσαμε κάτι και αναθαρρώ. Θυμάμαι τον αγώνα μας ενάντια στην διάλυση της Ειδικής Αγωγής, ενάντια στα προγράμματα του ΟΑΕΔ και πολλά άλλα 'φαεινά οράματα' του εκάστοτε υπουργού και ξέρω πώς είναι σημαντικό αυτό που κάποτε ξεκινήσαμε (με προτροπή της συναδέλφισσας Ιωάννας Καρέλλου), πρέπει να συνεχιστεί.

Χρειαζόμαστε τουλάχιστον πέντε υποψηφιότητες για να αναδείξουμε ΔΣ, τρία μέλη για την ελεγκτική επιτροπή και δύο αντιπροσώπους για την Ομοσπονδία μας.

Αγαπητοί Συνάδελφοι. Θεωρώ- ευθαρσώς- ότι έχω κάνει, μαζί με λίγους άλλους αυτό που όφειλα στους συναδέλφους και στον εαυτό μας. Σας καλώ να λάβετε τη σκυτάλη.

Με εκτίμηση

Μαρία Αγάθου

Πρόεδρος ΣΕΕΑΠΙΝ


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!