ΠΔΕ Αττικής: Τοποθετήσεις αναπληρωτών κλάδου ΠΕ25 ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ | Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΙΤΛΟΣ
 
Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019 

ΝΕΟ! ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ25 ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής ανακοινώνονται οι τοποθετήσεις προσωρινών αναπληρωτών κλάδου ΠΕ25 ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ σε σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής και σε σχολεία Γενικής Αγωγής για στήριξη μαθητών.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝ. ΤΣΟΧΑ 15-17, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4-10-2019

και ώρα 8.30 π.μ.

προκειμένου να αναλάβουν υπηρεσία και να υπογράψουν τη σχετική σύμβαση.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • ·Όσοι αναπληρωτές έχουν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης τελευταίου εξαμήνου, παρακαλούνται να το προσκομίσουν την ημέρα της πρόσληψης. Για τους υπόλοιπους θα δοθεί προθεσμία δέκα (10) ημερών προκειμένου να μεριμνήσουν για την έκδοσή του και να το προσκομίσουν ή να το αποστείλουν στην Υπηρεσία μας.
  • Ως προς τις ιατρικές βεβαιώσεις και σε εφαρμογή του Ν. 4210/2013, άρθρο 7, παρ.2 (ΦΕΚ 254/τ. Α΄/21-11-2013), οι υποψήφιοι θα παραλαμβάνουν την ημέρα της πρόσληψής τους από την Υπηρεσία μας, παραπεμπτικό έγγραφο το οποίο θα πρέπει να επιδεικνύουν στον Παθολόγο-Γενικό Ιατρό και στον Ψυχίατρο προκειμένου να τους χορηγηθεί η σχετική βεβαίωση.
  • Οι υποψήφιοι οι οποίοι έχουν ήδη παραλάβει τα σχετικά παραπεμπτικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα πρέπει να τα προσκομίσουν την ημέρα της πρόσληψης μαζί με τις εκδοθείσες ιατρικές γνωματεύσεις.
  • Σε κάθε περίπτωση οι υποψήφιες/οι θα πρέπει να έχουν βγάλει φωτοτυπία τις ιατρικές γνωματεύσεις, τις οποίες θα πρέπει να έχουν μαζί τους κατά την ημέρα της πρόσληψης μαζί με τις πρωτότυπες.
 

Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!