ΠΔΕ Αττικής: Τοποθετήσεις αναπληρωτών ΠΕ25 Σχολικών Νοσηλευτών από άλλες ΠΔΕ σε ΣΜΕΑΕ & σε Σχολεία Γενικής Αγωγής | NEWSEAE.GR

ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΙΤΛΟΣ

ΝΕΟ! ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ ΠΕ25 (από τους Οριστικούς Πίνακες Ε.Ε.Π. κλάδου ΠΕ25 των ΠΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΗΠΕΙΡΟΥ και ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ λόγω εξάντλησης του Οριστικού Πίνακα κατάταξης.) ΣΕ ΣΜΕΑΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής ανακοινώνονται οι τοποθετήσεις προσωρινών αναπληρωτών ΕΕΠ κλάδου ΠΕ25 Σχολικών Νοσηλευτών σε ΣΜΕΑΕ και σε ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ.

ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝ. ΤΣΟΧΑ 15-17, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11-02-2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ (ΚΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ), ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ και ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΟΠΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΙΒΑΝ.

Συνημμένα αρχεία:

ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΠΕ25 ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΔΕ


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!