ΠΔΕ Αττικής: Τοποθετήσεις αναπληρωτών ΕΕΠ ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ σε ΣΜΕΑΕ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ & ΕΠΑΛ - NEWSEAE.GR

ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΙΤΛΟΣ

Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018

ΝΕΟ! ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ του κλάδου ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΣΕ ΣΜΕΑΕ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ & ΕΠΑΛ της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής ανακοινώνονται οι τοποθετήσεις προσωρινών αναπληρωτών ΕΕΠ κλάδου ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ σε ΣΜΕΑΕ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ & ΕΠΑΛ  

 

ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝ. ΤΣΟΧΑ 15-17, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5-10-2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 08:30 π.μ. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ότι: για τις ιατρικές βεβαιώσεις και σε εφαρμογή του Ν. 4210/2013, άρθρο 7, παρ.2 (ΦΕΚ 254/τ. Α΄/21-11-2013), οι υποψήφιοι θα παραλαμβάνουν την ημέρα της πρόσληψής τους από την Υπηρεσία μας, παραπεμπτικό έγγραφο το οποίο θα πρέπει να επιδεικνύουν στον Παθολόγο-Γενικό Ιατρό και στον Ψυχίατρο προκειμένου να τους χορηγηθεί η σχετική βεβαίωση.

(Οι ήδη εκδοθείσες ιατρικές βεβαιώσεις θα γίνονται δεκτές).

* ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗ σε ΚΕΔΔΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (Η 1η ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ IBAN).    

Συνημμένα αρχεία:


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!