ΠΔΕ Ανατ. Μακεδονίας: Τοποθετήσεις Αναπληρωτών ΕΕΠ ΠΕ23 & ΠΕ21-26 - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

 ΠΔΕ ΑΝΑΤOΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ NEWSEAE.GR

1)ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ ΠΕ23

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018

Ανακοινώνεται ότι μετά τις δηλώσεις προτιμήσεων οι θέσεις τοποθέτησης των αναπληρωτών ΕΕΠ ΠΕ23 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης ΑΜΘ διαμορφώνονται όπως το συνημμένο αρχείο: βλέπε εδώ

Την Τετάρτη 19/09/2018
Α) όσοι αναπληρωτές ΕΕΠ ΠΕ23 έχουν προσληφθεί σε ΣΜΕΑΕ ΚΑΙ ΣΔΕΥ να επικοινωνήσουν πρώτα με τις αντίστοιχες Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης (σχετικά με την αναγγελία πρόσληψης στο σύστημα Εργάνη )και να προσέλθουν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Α.Μ.Θ. (Κομοτηνή, Τέρμα Σισμανόγλου) προκειμένου να υπογράψουν τη σύμβαση και το πρακτικό ανάληψης υπηρεσίας.

Β) όσοι αναπληρωτές ΕΕΠ ΠΕ23 έχουν προσληφθεί σε ΚΕΔΔΥ να επικοινωνήσουν πρώτα με την Περιφερειακή Διεύθυνση (τηλ. 25310 83562) και να προσέλθουν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Α.Μ.Θ. (Κομοτηνή, Τέρμα Σισμανόγλου), προκειμένου να υπογράψουν τη σύμβαση και το πρακτικό ανάληψης υπηρεσίας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.docx

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΕ23.xls

 

2) ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ ΠΕ 21-26

Ανακοινώνεται ότι μετά τις δηλώσεις προτιμήσεων οι θέσεις τοποθέτησης των αναπληρωτών ΕΕΠ ΠΕ21-26 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης ΑΜΘ διαμορφώνονται όπως το συνημμένο αρχείο: βλέπε εδώ

Την Τετάρτη 19/09/2018
Α) όσοι αναπληρωτές ΕΕΠ ΠΕ21-26 έχουν προσληφθεί σε ΣΜΕΑΕ να επικοινωνήσουν πρώτα με τις αντίστοιχες Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης (σχετικά με την αναγγελία πρόσληψης στο σύστημα Εργάνη )και να προσέλθουν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Α.Μ.Θ. (Κομοτηνή, Τέρμα Σισμανόγλου) προκειμένου να υπογράψουν τη σύμβαση και το πρακτικό ανάληψης υπηρεσίας.

Β) όσοι αναπληρωτές ΕΕΠ ΠΕ21-26 έχουν προσληφθεί σε ΚΕΔΔΥ να επικοινωνήσουν πρώτα με την Περιφερειακή Διεύθυνση (τηλ. 25310 83562) και να προσέλθουν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Α.Μ.Θ. (Κομοτηνή, Τέρμα Σισμανόγλου), προκειμένου να υπογράψουν τη σύμβαση και το πρακτικό ανάληψης υπηρεσίας.

      ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.docx

      ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ  ΠΕ21-26.xls

 


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!