ΒΟΥΓΙΑΣ Β.: Πάρτε θέση συνάδελφοι!!! Η Διαβούλευση στο Σ/Ν για τις Δομές και την Αξιολόγηση περατώνεται αύριο 26/3/2018 - NEWSEAE.GR

Βασιλης Βούγιας ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΕΕΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΤΟ Σ/Ν ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΕΡΑΤΩΝΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 26/03/2018 - ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!!

Η διαβούλευση για την αναδιοργάνωση των δομών υποστήριξης της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα ολοκληρωθεί αύριο Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 και ώρα 15:00.
Όλοι μας οφείλουμε να επισημάνουμε εκεί τις πολλές αστοχίες, παραλείψεις και παράλογες ρυθμίσεις που υπάρχουν, καταθέτοντας την άποψή μας.
Αυτό το νομοσχέδιο είναι κομβικής σημασίας για την εκπαίδευση και θα υποστούμε τις συνέπειες της εφαρμογής του, αν υλοποιηθεί ως έχει, όλοι μας.
Γι αυτό το λόγο πάρτε θέση σχολιάζοντας, προτείνοντας και διορθώνοντας, αφού αποκτήσετε μια συνολική εικόνα και από την επεξεργασία του, αλλά και από τις πολλές αναλύσεις που έχουν καταγραφεί από τα θεσμικά μας όργανα και από μεμονωμένους συλλόγους και συναδέλφους.
Εν πάσει περιπτώσει οφείλουμε ν αντιδράσουμε και να "φωνάξουμε" έστω και δι αυτού του τρόπου, για να μην νομισθεί, σε περίπτωση "αφωνίας" μας πως συμπράττουμε και συναινούμε σ αυτή την έκθεση ιδεών, ιδίως για τα ΠΕΚΕΣ και τα ΚΕΣΥ, σ αυτό το μνημονιακό προαπαιτούμενο, όσον αφορά στα λοιπά, που μας παρουσιάζεται ως νομοσχέδιο.

Βασίλης Βούγιας

Αιρετός ΚΥΣΕΕΠ

ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΕΔΩ


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!