Βασίλης Βούγιας Αιρετός ΚΥΣΕΕΠ Εξ ολοκλήρου και χωρίς προϋποθέσεις η μεταφορά προϋπηρεσίας από Γενική σε Ειδική Αγωγή | NEWSEAE.GR

ΒΟΥΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΕΕΠjpg

Βασίλης Βούγιας Αιρετός ΚΥΣΕΕΠ 5/3/2016

Εξ ολοκλήρου και χωρίς προϋποθέσεις η μεταφορά προϋπηρεσίας από Γενική σε Ειδική Αγωγή

Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση που είχα από το Υπουργείο Παιδείας, αναφορικά με την μεταφορά προϋπηρεσίας της Γενικής στην Ειδική Αγωγή και μετά από κάποιες δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου κατά την περιοδεία του στη Βόρεια Ελλάδα, οι οποίες σύμφωνα με το Υπουργείο παρερμηνεύθηκαν, ο νόμος 4589/2019, με το Σύστημα Μόνιμων Διορισμών εκπαιδευτικών, Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π., "Συνέργειες Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τα Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις", είναι σαφής και δεν επιδέχεται παρερμηνείες.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο νόμο λοιπόν, η μεταφορά προϋπηρεσίας της Γενικής στην Ειδική Αγωγή, από κάποιον που έχει τα απαιτούμενα προσόντα Ειδικής Αγωγής για τον Κύριο Πίνακα Ε.Α.Ε.( Διδακτορικό στην Ε.Α.Ε. ή Μεταπτυχιακό στην Ε.Α.Ε. ή 50 μήνες προϋπηρεσία στην Ε.Α.Ε..)  , γίνεται εξ ολοκλήρου και χωρίς προϋποθέσεις.

Β. Βούγιας


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!