Γεωργακάκου Σοφία: Ανακοίνωση Υποψηφιότητας για το ΠΥΣΕΕΠ Αττικής | Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας για το ΠΥΣΕΕΠ Αττικής της Γεωργακάκου Σοφίας

1/11/2018

Αγαπητοί/ες συνάδελφοι

Αντλώντας θέληση και δύναμη από την εμπιστοσύνη σας για την εκλογή μου στο Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, εμπιστοσύνη την οποία προσπαθώ να τιμώ με μία παρουσία, στάση και προσπάθεια ξεκάθαρα υπέρ του κλάδου μας και των αναγκών μας, μένοντας μακριά από ξένους -προς όλες και όλους εμάς- σκοπούς και αλλότριες σκοπιμότητες.

Αντλώντας θέληση και δύναμη από την πεποίθηση ότι μόνο με την αυξανόμενη συμμετοχή μας και τον κλιμακούμενο αγώνα μας είναι δυνατό να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα συνολικά για το χώρο της Ειδικής Αγωγής και για τους συναδέλφους ΕΕΠ-ΕΒΠ που την υπηρετούν.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι κατεβαίνω υποψήφια στις 7 Νοεμβρίου για τις εκλογές του ΠΥΣΕΕΠ Αττικής Εργάζομαι σε ΚΕΔΔΥ από το 2006 και έχω εμπεδώσει ότι μόνο η διεπιστημονική συνεργασία αποφέρει τα αναγκαία αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα στα οποία εργαζόμαστε.

Επίσης πιστεύω -και δίνω μάχες γι’ αυτό- ότι επιβάλλεται όλοι οι συνάδελφοι από όλους τους κλάδους στην Ειδική Αγωγή ΕΕΠ Κ ΕΒΠ να έχουμε ίση και δίκαιη μεταχείριση, είτε σε εργασιακό επίπεδο είτε σε συνδικαλιστικό. Αποφάσισα να είμαι υποψήφια για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο Αττικής, διότι θεωρώ ότι είμαι σε θέση να προωθήσω και να υπερασπιστώ όλα τα παραπάνω, με συνεχή παρουσία, αδιαπραγμάτευτο αγώνα για τη συνέχεια μας ως λειτουργοί στην Ειδική κ Γενική Αγωγή.

Σας Ευχαριστώ για τη συναδελφική στήριξή σας.

Με εξαιρετική εκτίμηση

ΣΟΦΙΑ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΟΥ


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!