Παπαευθυμίου Δημ. Αιρετός ΚΥΣΕΕΠ: Προς το ΕΕΠ & ΕΒΠ για τις Εκλογές στα Υπηρεσιακά Συμβούλια ΚΥΣΕΕΠ-ΠΥΣΕΕΠ - NEWSEAE.GR

ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ NEWSEAE.GR

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Στις 7 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων του Ε.Ε.Π. και του Ε.Β.Π. στα υπηρεσιακά μας συμβούλια, το Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. και τα Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.

Οι υποψηφιότητες για το Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. θα πρέπει να υποβληθούν στην Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. προκειμένου όπως ορίζει το Π.Δ. 1/2003 αυτή με τη σειρά της να τις διαβιβάσει στον Γ. Γραμματέα του Υ.Π.Π.Ε.Θ., ενώ οι υποψηφιότητες για τα Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. θα πρέπει να υποβληθούν στους Περιφερειακούς μας Συλλόγους για να διαβιβαστούν στον αντίστοιχο Περιφερειακό Διευθυντή.

Είναι πλέον παράδοση η δημιουργία ενός ψηφοδελτίου ενωτικού, χωρίς κομματικά πρόσημα, στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι μόνιμοι συνάδελφοι που επιθυμούν να εκπροσωπήσουν το Ε.Ε.Π. και το Ε.Β.Π. τόσο σε επίπεδο Υ.Π.Π.Ε.Θ., όσο και σε Περιφερειακό επίπεδο.

Προκειμένου να δημιουργηθεί το «Πανελλήνιο Ενωτικό Ψηφοδέλτιο» παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι συνάδερφοι που επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτό, να αποστείλουν μέχρι την Τετάρτη 26/09/2018 με fax στο 2111823106 είτε στο e-mail της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., συμπληρώνοντας την υπεύθυνη δήλωση που επισυνάπτεται (https://drive.google.com).

Είναι μεγάλη η ανάγκη για συμμετοχή και ενεργοποίηση πολλών συναδέλφων στις προσεχείς εκλογές, οι οποίοι με αίσθημα ευθύνης και έξω από μικροκομματικές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες θα εκπροσωπήσουν το Ε.Ε.Π. και το Ε.Β.Π., τηρώντας με σεβασμό όλες τις αναγκαίες δημοκρατικές και σύννομες διαδικασίες.

Τα θέματα που απασχολούν το σύνολο των συναδέλφων είναι πολλά και πολυσύνθετα γι αυτό οι κλάδοι μας χρειάζονται εκπροσώπους με ζήλο και γνώση ώστε να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στο έργο τους.

Οι καιροί δεν μας θέλουν διασπασμένους ούτε σημαιοφόρους κομματικών συμβόλων.

Το Ε.Ε.Π. και το Ε.Β.Π. χρειάζεται ενότητα, δυναμισμό και διεκδικητικό όραμα.

Καλώ όλους τους συναδέλφους που αισθάνονται την ανάγκη και υποχρέωση να σταθούν στο πλευρό των συναδέλφων εκπροσωπώντας τους στο Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π., να υποβάλουν άμεσα την υποψηφιότητά τους και την ένταξή τους στο « Πανελλήνιο Ενωτικό Ψηφοδέλτιο».

ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΙΡΕΤΟΣ Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!