ΕΣΑμεΑ: Εργατική Πρωτομαγιά 2018 - Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΕΣΑμεΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ 1Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία

Ανακοίνωση 30.04.2018

Εργατική Πρωτομαγιά 2018

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία καλεί όλους τους φορείς - μέλη της, καθώς και τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους να δώσουν δυναμικό παρόν στις εκδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά, ημέρα μνήμη και αγώνα για τη διασφάλιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων ανεξαιρέτως.

Τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές τους είναι πια γνωστό στην ελληνική κοινωνία ότι έχουν πληγεί με τον πιο σκληρό τρόπο από την οικονομική κρίση και τις οριζόντιες μνημονιακές πολιτικές. Τα μέτρα λιτότητας αύξησαν δραματικά τη διαχρονική ανεργία και τη φτώχεια των ατόμων με αναπηρία και υπονόμευσαν την πρόοδο εφαρμογής της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία στη χώρα μας.

Μαζί με τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία καλεί όλα τα άτομα με αναπηρία να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά στις ενωτικές και αγωνιστικές συγκεντρώσεις των Εργατικών Κέντρων της χώρας διεκδικώντας ισότιμη μεταχείριση και διασφάλιση των αναφαίρετων δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων.


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!