Εγκαίνια Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες 29/10/2018 Ηλιούπολη | Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

ΚΕΕΠΕΑ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Το Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» ιδρύθηκε το 1997 από γονείς Ατόμων με Αναπηρία, επιστήμονες και ευαισθητοποιημένους πολίτες.

Απευθύνεται σε άτομα με νοητική υστέρηση, διαταραχές αυτιστικού φάσματος και σύνδρομο Down. Λειτουργεί μονάδα εκπαίδευσης 100 ατόμων και έχει αξιόλογη πορεία στο χώρο της ειδικής αγωγής.

Την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. θα τελεστούν τα εγκαίνια της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Ανοιχτοί Ορίζοντες-Μαίρη Βρεττού», επί της οδού Φιλολάου 36 στην Ηλιούπολη.

Μετά την συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες», η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, έρχεται να καλύψει ένα τεράστιο κενό που αφορά στην διαβίωση των Ατόμων με Αναπηρία σε υποστηριζόμενο περιβάλλον οικογενειακού χαρακτήρα.

Οι άνθρωποι και οι μαθητές του Κέντρου, σας περιμένουν με μεγάλη χαρά να παρευρεθείτε εγκαίνια της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Ανοιχτοί Ορίζοντες-Μαίρη Βρεττού».


Πόπη Γ. Γεωργίου

  • Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής - ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Επίτιμο Μέλος του Ινστιτούτου Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης - Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.
  • Ψυχολόγος

I love Papaki
Τιμής Ένεκεν - Πόπη Γεωργίου, Όροι Χρήσης
X

Αντιγραφή περιεχομένου

Η αντιγραφή περιεχομένου απαγορεύεται!